Ahojte baby, prosím je nejaký test na určenie krvnej skupiny, ktorý sa dá použiť doma? Ide o to, že môj manžel má strach z ihiel a vždy sme boli v tom že ma A a minule sme sa dozvedeli že ma 0 ... A to či má rh pozitív alebo rh negatív to nemáme ani sajnu ... Informovala som sa aj v lekárni, ale vraj nič také nemajú ... Asi musim toho mojho muzicka nejako dotlačiť nasilu k lekárovi :D
Také testy existujú ale môžete pri ich vyhodnocované spraviť chybu, takže osobne by som to nechala na lekárov. Ale ak to napriek tomu chcete skúsiť, tak tu ho môžte kúpiť - http://www.kompava.sk/p/test-krvnej-skupiny#543
A ako by si doma akože chcela zistiť či je Rh plus či mínus? Krížová skúška ti to určite nepovie 😉
my sme si v IE kupili cez internet testy a dokonca nam to urcilo aj Rh faktor (aspon co si spominam), kupovali sme to cez amazon a testy nam vysli spravne ako sme sa neskor dozvedeli.
Ak ma strach z ihiel, tak ako by si u chcela doma zobrat krv?? ...Ihla nie, ale nozik by mohol byt?? 🙂 , ci ako?
Testy su, ale nie su tak doveryhodne ako v labaku. Aj ked sa daruje krv prvy krat, tak ta kvapka, ktoru otestuju tam, v tych malinkych misockach, tak to je len orientacne, a smerodatny je az vysledok z labaku.
Nebude v tom nieco ine? A ako ste sa dozvedeli, ze ma A a potom, ze ma 0 ?
V podstate to pre teba ani ni je dolezite. Pri uraze, pred operaciou aj tak kontroluju krv.sk. Ibaze by si chcela otehotniet, a on by bol + a ty - . ALebo, ze by si si nebola ista, ze "je to tata" 🤐
a načo je Vám to vedieť? Ale čo viem, tak nič neexistuje...