Dá sa predísť vypadávaniu vlasov?

nikinikiniki8
8. máj 2023

Ahojte, máte niekto ozajstnú skúsenosť že ste nejako predišli tomu aby vám po porode vypadávali vlasy? Alebo je aj niekto komu sa to nedialo? :D ja som zatiaľ 2,5 mesiaca po sekcii a zatiaľ som ok. No chcela by som predísť nejako tomu vypadavaniu ak sa nieco da spraviť 🙂))

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
darkswan
8. máj 2023

@nikinikiniki8 2.5 mesiaca je este skoro, tiez som sa tym utesovala, po 4 to bol masaker🤦‍♀️

vkatush
8. máj 2023

@nikinikiniki8 tiež som si myslela, že ma to obišlo. Udrel 3.5 mesiac a katastrofa, vlasy všade 🙈 ale.je to len obdobie, túžobne čakám, kedy už prejde 😂

petamich
8. máj 2023

oooch tiez som si myslela, ze som ta stastna a mne vypadavat nebudu, lebo 3 mesiace po porode a nic a potom to prislo 🥴 za mna sa tomu neda predist, mozes maximalne zaradit nejake pripravky na podporenie rastu ale vypadavaniu nezabranis ale pocula som o par mytickych bytostiach, ktorym nevypadali 😆

nikinikiniki8
autor
8. máj 2023

@darkswan veď jasne, preto sa pytam či sa da tomu predísť predsa :D

darkswan
8. máj 2023

@nikinikiniki8 presne ako baby pisali asi nie, urcite su prostriedky co podporia rast novych (na kazdeho funguje ine) plus vydrzat

vivik22
12. máj 2023

Treba podporiť regeneráciu organizmu čo má za následok zvýšenie energie. Jej nedostatok pri oslabenom organizme môže mať za následok padanie vlasov. Čiže ako formu prevencie, by som sa vybrala touto cestou. Pre viac info mi kľudne napíš

michaelamaranesi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuziiiii
12. máj 2023

Mne pomohlo šampón Alpecin a kofeínové tonikum plantur 39
Beriem ešte zinkorot