Dá sa napraviť prst na nohe?

15. nov 2024

Prosim vas mam deformovany prst prstennik als na nohe, zabaca mi jediny pod stredny prst. Stalo sa vam ze nosením alebo nejakymi cvikmi sa vam napravil? Do rovna spet? Topanky nosim siroke uz mozno to bolo aj znich.moj vek 34:/ este nie som dochodkyna
Dakujem.

gulicka277
15. nov 2024

Existujú oddelovače prstov.. Ale ja si myslím že s týmto ma veľmi veľa ľudí nie že problém ale tú deformáciu úprimne je to z topánok noha totiž je stlačená do špičky tým pádom aj prsty

autor
15. nov 2024

@gulicka277 ano moze byt ale to mo je divne ze malicek nie ani stredny vysoky ale ten prstennik a ina na jednek nohe. Reku ci niekto bol taky ze cvicil mal oddelovac natahoval si to a za cca rok sa mu to spravilo. 🫤

autor
15. nov 2024

Ci sa to vobec da . Alebo sa to niekomu podarilo

pinkgirl
15. nov 2024

Obávam sa že takýto stupeň deformácie sa nosením oddeľovačov alebo akýchkoľvek podobných produktov nespraví. Choď na vyšetrenie k odborníkovi - ortopédovi, chce to riadne vyšetrenie, RTG. Jedine on ti dá odpoveď. Jedna známa mala značnú deformáciu a musela to riešiť operačne (skrátili jej prst).

autor
15. nov 2024

@pinkgirl fuha .akoze mam naznak jemmy k tomu ze mo na tej jednej strane ten prst pojde pod mozno za 3 roky. A.prosim ta kolko mala rokov nejaka mlada? :/
@pinkgirl pojdem aj ortopedovi len za bojim

gulicka277
15. nov 2024

Tak to vôbec nemám... Ja mám prsty do strechy a tiež tak jemne pokrivené všetky na jednu stranu ale z topánok. A toto no asi najlepšie nech sa ti pozrie na to odbornik ako napísala @pinkgirl

autor
15. nov 2024

Este ma napadlo ci to nemoze volacp byt so slachami alebo nerv ci nejaky by mi to tahal do jednek strany.

autor
15. nov 2024

Vlastne do stredu klbu je rovny v poriadku a v hornej casti sa ohol smerom jemne nadol. Volaledy som davno zakopla ale v topanke o stlpik ale nic mo neomodralo ani nic..hybala som snim. Kladivkovy prst asi nenavratim cvikmi

simsalabim
16. nov 2024

Urcite navstiv ortopeda, podla mna sa to inak ako operacne nebude dat riesit.

pinkgirl
16. nov 2024

Mala okolo 50r keď jej to museli urobiť. Ak budeš dostatočne skoro riešiť, liečbou sa tomu snáď vyhneš.

lasona
16. nov 2024

Obávam sa, že ti nepomôžu žiadne pomôcky. Noha sa dlho deformovala, jedine operačne. To nie je len o úzkych topánkach, ale aj zlej veľkosti ponoziek, a ak nosíš silonky tak tiež. Tie neskutočne stlačia prsty na nohách...

viestta
16. nov 2024

Ano, da sa to. Operacne

autor
16. nov 2024

Sory dlho som si nelakovala tak aj vyzera ale takto je to. Je to jemne ale ked polozim nohu tak vidim ze si ochvilu nan zaslapnem druhy prst mam tam aspon medzeru ked slapnem take 2mm urcite. Tu medzera nieje.. buchla som si ho no narazila som v botaske do stlpiku pred asi 3mesiacmi:(

autor
16. nov 2024

Ten horny diel sa mi doboku len dava.

viestta
16. nov 2024

Vsak mas zdeformovane klby, poskracovane slachy, kladivkove prsty. Sikovny ortoped to napravi v jednej operacii

autor
16. nov 2024

@viestta fuha to som nevedela tak dakujem ano aj som myslela ze slachy tam budu kratke asi z topanok a ponoziek. 🫤

bielasovicka
16. nov 2024

Ortopéd. Nič iné tu nepomôže