Prosim vas mam deformovany prst prstennik als na nohe, zabaca mi jediny pod stredny prst. Stalo sa vam ze nosením alebo nejakymi cvikmi sa vam napravil? Do rovna spet? Topanky nosim siroke uz mozno to bolo aj znich.moj vek 34:/ este nie som dochodkyna
Dakujem.
@gulicka277 ano moze byt ale to mo je divne ze malicek nie ani stredny vysoky ale ten prstennik a ina na jednek nohe. Reku ci niekto bol taky ze cvicil mal oddelovac natahoval si to a za cca rok sa mu to spravilo. 🫤
Ci sa to vobec da . Alebo sa to niekomu podarilo
Obávam sa že takýto stupeň deformácie sa nosením oddeľovačov alebo akýchkoľvek podobných produktov nespraví. Choď na vyšetrenie k odborníkovi - ortopédovi, chce to riadne vyšetrenie, RTG. Jedine on ti dá odpoveď. Jedna známa mala značnú deformáciu a musela to riešiť operačne (skrátili jej prst).
Tak to vôbec nemám... Ja mám prsty do strechy a tiež tak jemne pokrivené všetky na jednu stranu ale z topánok. A toto no asi najlepšie nech sa ti pozrie na to odbornik ako napísala @pinkgirl
Este ma napadlo ci to nemoze volacp byt so slachami alebo nerv ci nejaky by mi to tahal do jednek strany.
Vlastne do stredu klbu je rovny v poriadku a v hornej casti sa ohol smerom jemne nadol. Volaledy som davno zakopla ale v topanke o stlpik ale nic mo neomodralo ani nic..hybala som snim. Kladivkovy prst asi nenavratim cvikmi
Urcite navstiv ortopeda, podla mna sa to inak ako operacne nebude dat riesit.
Mala okolo 50r keď jej to museli urobiť. Ak budeš dostatočne skoro riešiť, liečbou sa tomu snáď vyhneš.
Obávam sa, že ti nepomôžu žiadne pomôcky. Noha sa dlho deformovala, jedine operačne. To nie je len o úzkych topánkach, ale aj zlej veľkosti ponoziek, a ak nosíš silonky tak tiež. Tie neskutočne stlačia prsty na nohách...
Ano, da sa to. Operacne
Ten horny diel sa mi doboku len dava.
Vsak mas zdeformovane klby, poskracovane slachy, kladivkove prsty. Sikovny ortoped to napravi v jednej operacii
@viestta fuha to som nevedela tak dakujem ano aj som myslela ze slachy tam budu kratke asi z topanok a ponoziek. 🫤
Ortopéd. Nič iné tu nepomôže
Existujú oddelovače prstov.. Ale ja si myslím že s týmto ma veľmi veľa ľudí nie že problém ale tú deformáciu úprimne je to z topánok noha totiž je stlačená do špičky tým pádom aj prsty