Ahoj, som na ceste na svk už sa nechcem vracať a zabudla som si doma euthyrox. Da sa to na svk kúpiť bez predpisu. Mám vysokú dávku - 100
@zun skus sa popytat v lekarnach, mozno sa najde ochotna lekarnicka, co preda aj bez predpisu
@zun teoreticky neda. U nas mi ho nasa lekarnicka predala, tiez sme prisli domov na dovolenku a lieky zostali doma na stole. Skus sa opytat v lekarni a vysvet situaciu.
A kedy sa vracias domov?
Ak ho tyzden,dva vynechas,nebude to sice ideal,ale ani ziadna katastrofa...
Predajny volne nie je.
Jedine skusit v lrkarnach niekoho ochonteho..
@osky ak má takú vysokú dávku, tak vynechať týždeň dva to nie je ako vynechať železo alebo vitamín C.
Ten hormón sa berie dokonca približne rovnakú hodinu.
Ja by som sa vrátila.
Nám raz dali bez predpisu, ale ten sme doniesli dodatočne so spätným dátumom. To bol ešte papierikový systém
Už to mám odskúšané, teploty bolesti…
Ja mam ale tiez nie Piešťany ale bn
Idem zajtra na svk, tiež mam 100, ak si dôjdeš do Galanty alebo od utorka do Dubnice po to tak ti môžem pomôcť.
Takisto môžeš zavolať lekárovi nech ti pošle Rezept v utorok a skúsiť s tým vysvetliť situáciu v lekárni. Predsa len 100 nie je 25
Alebo ak nie si ešte ďaleko sa vrátiť. Resp neviem odkiaľ si, napr ja mam Rezept v lekárni a možno by si vedeli lekárne medzi sebou to vydiakutovat
Prečo mi tu mažú príspevky?
A z Piešťan tu nie je nik?
Ďakujem všetkým za ponuky ❤️
@zun lebo obchodovanie s liekmi na predpis na tejto platforme je proti pravidlam PRETO
A v lekarni ti ho nevydaju inak by to bolo protipravne vydanie lieku ktory je len na predpis
nedá