Dá sa kúpiť Euthyrox bez predpisu?

zun
29. mar 2024

Ahoj, som na ceste na svk už sa nechcem vracať a zabudla som si doma euthyrox. Da sa to na svk kúpiť bez predpisu. Mám vysokú dávku - 100

lucka_ke
29. mar 2024

nedá

zun
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
havranka31
29. mar 2024

@zun skus sa popytat v lekarnach, mozno sa najde ochotna lekarnicka, co preda aj bez predpisu

jablkovastrudla
29. mar 2024

@zun teoreticky neda. U nas mi ho nasa lekarnicka predala, tiez sme prisli domov na dovolenku a lieky zostali doma na stole. Skus sa opytat v lekarni a vysvet situaciu.

gejb
29. mar 2024

@zun skus obehat lekárne, ako baby vyššie písali.
Ja by som ti vedela par ks dat ale som z BA.

masinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
osky
29. mar 2024

A kedy sa vracias domov?
Ak ho tyzden,dva vynechas,nebude to sice ideal,ale ani ziadna katastrofa...
Predajny volne nie je.
Jedine skusit v lrkarnach niekoho ochonteho..

janage
29. mar 2024

@osky ak má takú vysokú dávku, tak vynechať týždeň dva to nie je ako vynechať železo alebo vitamín C.
Ten hormón sa berie dokonca približne rovnakú hodinu.
Ja by som sa vrátila.
Nám raz dali bez predpisu, ale ten sme doniesli dodatočne so spätným dátumom. To bol ešte papierikový systém

zun
autor
29. mar 2024

Už to mám odskúšané, teploty bolesti…

lenkakoc444
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ptvw
29. mar 2024

Ja mam ale tiez nie Piešťany ale bn

sense
29. mar 2024

Idem zajtra na svk, tiež mam 100, ak si dôjdeš do Galanty alebo od utorka do Dubnice po to tak ti môžem pomôcť.
Takisto môžeš zavolať lekárovi nech ti pošle Rezept v utorok a skúsiť s tým vysvetliť situáciu v lekárni. Predsa len 100 nie je 25
Alebo ak nie si ešte ďaleko sa vrátiť. Resp neviem odkiaľ si, napr ja mam Rezept v lekárni a možno by si vedeli lekárne medzi sebou to vydiakutovat

zun
autor
29. mar 2024

Prečo mi tu mažú príspevky?

zun
autor
29. mar 2024

A z Piešťan tu nie je nik?

inull5
29. mar 2024

@zun môžem posunúť 110 ale nie som z Piešťan

terka224
29. mar 2024

@zun ja som z PN, do prčic asi pred mesiacom som vrátila 2 krabičky do lekárne. Skúste sa ešte opýtať niekde na FB v skupinách (piešťanské mamičky, Vrbovske mamičky..) snáď zoženiete. Teraz som prehľadávala skrinku či náhodou ešte nemám ale už žiaľ nie

osky
29. mar 2024

@zun aha.
Tak potom nie
Snad zozenies

sense
30. mar 2024

@zun pozri ak je to pre teba také dôležité tak si vieš po tom prist aj ďalej ako za Piešťany, keďže sme ti ponúkli pomoc viacere

zun
autor
30. mar 2024

Ďakujem všetkým za ponuky ❤️

jarka0
30. mar 2024

@zun ja mám 50 voľné ak si dáš 2 tak je to ako 100 aj 75 mám lebo nakoniec mi dali 88 tak beriem tú a som z PN

taktotedanie
30. mar 2024

@zun lebo obchodovanie s liekmi na predpis na tejto platforme je proti pravidlam PRETO
A v lekarni ti ho nevydaju inak by to bolo protipravne vydanie lieku ktory je len na predpis

danajuliana
Odpoveď bola odstránená
Zobraz