Ahojte.som v strašnom strachu kvoli vyšetreniu cytoskopie ktore ma čaká v piatok.mala som zápal moc
ciest teraz prvý krat po prelieceni 10dnovom ant ma palenie a nutkanie prešlo.momentalne mi nič nieje tak navonok ale kedže stopy krvj nevymizli s moč dr .urológ ma poslal na cystoskopiu bkjim sa toho velmi aj toho co mi tam nájdu.
♥
@lucia006 Ahoj 🙂, je to vyšetrenie, ktoré sa dá zvládnuť. Chvíľu po ňom ma to dosť pobolievalo, alebo skôr pálilo, akoby som mala nutkanie na močenie, ale horšie ako pri zápale močových ciest to nebude 😉 Mysli pozitívne a ver, že to bude dobré. Ja som na cystoskopiu išla s tým, že som mala krv v moči, ale aj nález zo sona - výrastok v močovom mechúri. Už z vyjadrenia lekára na sone som vedela, že cysta ani zrazenina to nieje, bola som pripravená na všetko. A aj keď záver cystoskopie znel "nádor", nezosypala som sa. Po operácii mi povedali, že to je určite tumor, dostala som dávku chemo, ale po výsledky histológie som išla s tým, že sa určite pomýlili a vyjadrenie, že majú skúsenosti a vedia podľa vybratého nálezu určiť, o čo sa jedná, som nebrala do úvahy. No a výsledky histológie boli negatívne 😀 . Takže nieje vždy všetko také čierne ako sa javí. "Pripravený byť na všetko, ale očakávať len to najlepšie". To mi povedal môj brat, ktorý sa vyliečil z rakoviny semeníka. A toho sa aj držím 😵 😉 . Bude to dobré, uvidíš. Držím palce a prajem veľa síl a pozitívnej energie. ♥