Ahojte, vyšla mi cytológia PAP II a mám prísť na kontrolu o pol roka, čo to môže byť? Doteraz som vždy mala PAP I.
Ked len pap 2 tak neries, 1 ma len veeeelmi malo zien, vacsina z, nas ma 2 a potom pendlovacky 2-3,raz tak raz tak... tam sa zo steru nerobi len jeden test vysledoo ona nedostane len ze pap2 a nic viac, takze ostatne je ok tak nemas co riesit. Eln prist na kontrolny ster o pol roka. Nic viac to pre teba neznamena momentalne. Fakt pap2 je v poriadku, nemas sa coho bat.
Max ti mohla predpisat vaginalne tabl na vyrivnanie ph 1x za tyzden napr. Gynoflor ale to mas len laktobacil, jak keby si si tam jogurt flaskla 🤗 nehladaj problem kde nieje a nepanikar
Tiez si myslim ze 2 je v pohode. Tiez som tak mala a povedali mi je to v poriadku. 🙂
@dema4016 ako si dopadla prosím na kontrole po pól roku? Mám to iste tiež mi tak volali Dakujem
@denisse1311 už je to dávnejšie ale už chodím len raz do roka
@dema4016 upravilo sa to samé? Či si bola na zákroku?
@denisse1311 nie upravilo sa to samé
@denisse1311 ale stále má, PAP II
@dema4016 ja sa dosť bojím čo bude na tej kontrole po pól roku. Normálne ti robili len ster?
@dema4016 brala si aj nejaké vitamíny či si len čakala co ukáže kontrola po pól roku? Dakujem
@denisse1311 len ster mi zobral
@denisse1311 nič neberiem,
Nic, al je to len pap test, tak neries je to v norme, dojdi o pol roka a urobi ti znova a to je vsetko, mozno mas len narusene ph, mohla si mat zapal, infekt alebo nejaku kvasinku... toto vsetko to ovlivni ak su ostatne testy ciste tak len pap 2 to je nic. To je super.