Ahojte, Nasli mi cisty na prsnikoch, mam sa bat? 😒
skús si nájsť rady vo fórach, ktoré dával RNG. pod týmto nickom sa prezentuje na nete, ja osobne mám cystu na vaječníku, ktorá rástla a dala som na jeho radu ohľadne používania jódu - výsledok je, že cysta sa zmenšila a zmenila štruktúru. a to mi už hrozila operácia.len dúfam, že to tak ostane.
Nie ,nemusíš sa báť.Mám ich aj ja asi 20 rokov.Chodím na pravidelné kontroly.
ahojte neviem kde sa mam uz vyrospravat mala som tazky porod pri ktorom skoro zabili mna aj mojho syna moj syn bol mesiac v umelom spanku a mna otvarali 2x co ma zle vycistili a este aby nestacilo mi zistili city na prsnikoch a nador na maternici zhubny chodim na chemoterapie a tie lieky su drahe nemam na ne som slobodna matka ktoru partner pri najvecsich problemoch opustil ked som skoro ja aj jeho syn zomreli som rada ze moj malicky chlapcek je uz v poriadku ale ja nie bojim sa ze sa nebude mat kto o neho postarat ma iba rok neviem odkial mam zobrat peniaze skuste mi prosim poradit velmi prosim som uz zufala jeho otec niekam zmyzol mimo slovensko a s 230€ sa mi tazko zije naozaj prosim o radu dakujem vsetkym
@lucinka1989 Lucka skús si založiť samostatnú diskusiu v "rodinných problémoch". Možno sa nájde niekto, kto Ti bude vedieť poradť a pomôcť. Za seba môžem odporučiť poradňu Alexis, sú tam strašne milý ľudia a aj keď toto nieje ich primárny záber, určite Ti pomôžu alebo dajú kontakt na niekoho kompetentného. Veľa síl Ti prajem.
dakujem ti velmi pekne
@babymum nemyslím,cisty sa zvyknú sledovať .