Ahojte, potrebovala by som poradiť nejakú naozaj dobrú kozmetičku. Spravilo sa mi pod okom naozaj nepekné cystické akné. Možno skôr nodularne ako cystické a naozaj sa mi to od včera zhoršilo a napuchla mi celá oblasť pod oknom. Je to veľmi bolestivé a nepríjemné iba keď zmurkam. Prosím viete mi poradiť nejakú kozmeticku alebo poradiť čo s stým? Ďakujem
@vanilkovazmrzka všade kde som volala mi povedali že majú termíny najskôr v októbri 🙂 a ja to naozaj potrebujem čím skôr
@karolina_2002 @karolina_2002 mne na toto pomohla dôkladná ranná a večerná skincare rutina. Ale dlho som skúšala na sebe, hľadala a konečne som našla čo mne vyhovuje a akné sa mi už vôbec nerobí, dokonca ani cez moje dni 🙂. Kozmetička mi nepomohla, práveže vtedy sa mi to ešte zhoršilo. Používam rôzne séra, ráno váčšinou hydratačné, kys. Hyalurónová alebo vitamín C. Večer to striedam, sérum niacinamid, kyselina sallicylová, retinol. Pred sérom treba mať poriadne očistenú pleť, ja čistíme gélom od neutrogeny alebo bioderma. Potom dávam sérum a nakoniec krém, ráno krém s SPF, večer hydratačný. Používala som na tvár aj tonikum, ale to mi nerobilo dobre, taktiež micelárna voda. Musíš na sebe skúsiť čo ti pasuje, vyskúšaj postupne aj tie séra, hlavne nie všetko naraz aby si nemala z toho podráždenú pleť.
@karolina_2002 a ešte ma napadlo, že som skúšala na estetickej klinike drakuloterapiu, je to drahšia procedúra, treba ju opakovať cca po mesiaci, ale ja som bola spokojná, je to dobré okrem iného aj na akné. Nedávno som bola na klinike na mezoterapiu redensity, obsahuje kyselinu h. a vitamíny. Miesto kozmetičky investujem do skincare a občas mezoterapia na estetickej klinike.
@karolina_2002 mozem sa spytat, ako to s vami dopadlo? nezostala vam jazva?
S tym asi skor k lekarovi, nie?