Dievčatá,pred 3/4 rokom som bola na Sone prsníkov. V ľavom mi našli cistu. Po pol roku som mala ísť na kontrolu, no koly operácii nohy som šla až teraz. Dr ktorá má vysetrovala mi vravela, že by diagnózu skôr zmenila na nezhubny. Nestretli ste sa s tým niekto? Že čo to znamená pre mňa. Povedala, že ešte to nechá tak,no o pol roka mám prísť opäť na kontrolu a potom sa uvidí. Ja iba tak informacne. Vďaka 🙂
Ahoj. Ja som tiez mala cystu a dva roky to doktor neriesil....az ked sa mi o trosku zvacsila a ztvrdla tak ma poslal na kliniku na operaciu....vybrali mi ju a vsetko je uz ok. Raz za dva roky idem na sonno. Netreba sa toho bat ale castejsie si kontrolovat ak si to dokazes nahmatat ci sa to nemeni.
Ahojte mam 27 rokou a uz som 2 krat po operacii prsnika a teraz mam 3 krat cystu velmi rychlo mi rastie moja mama ma amputovany prsnik mala zhubny nador moze to byt dedicne alebonema stym niekto skusenosti ? cysty sa mi vytvaraju aj ine napr.vecer som sla spat zobudila som sa rano a uz velka hrcka na krku o par dni operacia tak isto idem teraz na operaciu brucha mam zrasty a dalsiu cystu cize som stoho uz zufala ma niekto s niecim takym skusenost? vopred dakujem za odpoved 🙂
Ahoj aj ja mam cysty v obidvoch prsníkoch a je to v poho. Nemusíš sa báť keď bude cysta veľká tak sa laparoskopicky vyberie aj ja chodím každého pol roka na sono. Doktor mi vravel, že sa môžu aj vstrebať.