Ahojte, prosim, ak mate niektora s tymto skusenost, napiste mi, co o tom viete. Vcera na rutinnej prehliadke si gynekolog vsimol, ze sa mi vytvorila cysta ☹ V marci tam este nebola. Vraj pockame, ci nepraskne sama a mam prist po menstruacii na kontrolu. Zaujima ma najme, ako si mozem sama podporit liecbu. Co to som uz nacitala, no budem vdacna za kazdu radu. Dakujem
@luciapribulova: Az teraz som si vsimla, ze som ti zabudla odpisat. Mne nastastie skutocne praskla sama, nidky predtym som cystu nemala. Moj lekar je sukromny a velmi precizny vo svojej praci, takze mu 100% doverujem. Aj vdaka nemu sa mi podarilo donosit nase dievcatko do 38tt napriek rizikovemu tehu 😉 V nom pproblem nebol 🙂
Ahoj, mna trapili cysty minuly rok, vysadila som antikoncepciu a hormony boli zblbnute. Niektory mesiac som mala aj tri cysty naraz. U mojho statneho lekara som "cakala kym prasknu" alebo som dostala vyvolavacku menštruácie, kazdy mesiac po dobu pol roka to iste ☹ tak som ho zmenila: u sukromneho mi spravili hormonalny profil, dostala som tabletky, cysty zmizli a do mesiaca sa mi podarilo otehotnieť. Takze skus zmenit gynekologa, mne to pomohlo 🙂