Ahojte, na SI zhyboch mám cystu, môže mi práve ona spôsobovať takú silnú bolesť? Mám ju na pravej strane a boli na cela práva strana tela.
PS: zistili mi to z magnetickej
@katkaseiner na pravej strane ju mám na S1 … boli ma práva ruka a práva noha jak šľak
@katkaseiner ja som na výsledky čakala mesiac a pól. Pre mňa to je jak božie utrpenie. Žiadne tabletky nezaberajú a to mám 24 rokov
to mi je velmi luto, tiez sa bojim co bude a to ma caka este 2-3tyzdne cakania. Mas uz aj nejaky plan zo strany lekara?
@katkaseiner no v prvom rade je potrebné vedieť aká to je cysta, Zevraj táto cysta je často genetická. Môj otec ma 2-3 take cysty. Už vyskúšal vselijaku dráhu liečbu ale nič na to nepomáha, a na operáciu nechce ísst ale v tom ho úplne chápem, lebo ja by som tiež nešla.
drzim palce nech sa vsetko v dobrom vyriesi. To cakanie je na celom strašne tazke
@katkaseiner ďakujem pekne a podobne
@katkaseiner ahoj, kde si bola, ze to trva tak dlho?😨
@lubkovaandrejka nove Zamky - vraj 3-4 týždne sa caka na výsledky. V roku 2021 som cakala výsledky 5 tyzdnov
@katkaseiner to je mi fakt luto,ze mas taku dlhu cakaciu dobu,clovek sa akurat vystresuje. Ja som bola vo stvrtok a bolo mi povedane,ze vysledky budu do tyzdna, ale v BA.
Zveziem sa, mozme sa spytat ake bolesti mas?
Mne zrejme od platnicky tlaci na pravu nohu bolest... na MRI som bola pred tyzdnom, este ma cakaju cca 2-3 bezsenne tyzdne kym dostanem vysledky....