Cysta v chrbtici

20. dec 2024

Ahojte, na SI zhyboch mám cystu, môže mi práve ona spôsobovať takú silnú bolesť? Mám ju na pravej strane a boli na cela práva strana tela.

PS: zistili mi to z magnetickej

katkaseiner
20. dec 2024

Zveziem sa, mozme sa spytat ake bolesti mas?
Mne zrejme od platnicky tlaci na pravu nohu bolest... na MRI som bola pred tyzdnom, este ma cakaju cca 2-3 bezsenne tyzdne kym dostanem vysledky....

autor
20. dec 2024

@katkaseiner na pravej strane ju mám na S1 … boli ma práva ruka a práva noha jak šľak

autor
20. dec 2024

@katkaseiner ja som na výsledky čakala mesiac a pól. Pre mňa to je jak božie utrpenie. Žiadne tabletky nezaberajú a to mám 24 rokov

katkaseiner
20. dec 2024

to mi je velmi luto, tiez sa bojim co bude a to ma caka este 2-3tyzdne cakania. Mas uz aj nejaky plan zo strany lekara?

autor
20. dec 2024

@katkaseiner no v prvom rade je potrebné vedieť aká to je cysta, Zevraj táto cysta je často genetická. Môj otec ma 2-3 take cysty. Už vyskúšal vselijaku dráhu liečbu ale nič na to nepomáha, a na operáciu nechce ísst ale v tom ho úplne chápem, lebo ja by som tiež nešla.

katkaseiner
20. dec 2024

drzim palce nech sa vsetko v dobrom vyriesi. To cakanie je na celom strašne tazke

autor
20. dec 2024

@katkaseiner ďakujem pekne a podobne

lubkovaandrejka
21. dec 2024

@katkaseiner ahoj, kde si bola, ze to trva tak dlho?😨

katkaseiner
21. dec 2024

@lubkovaandrejka nove Zamky - vraj 3-4 týždne sa caka na výsledky. V roku 2021 som cakala výsledky 5 tyzdnov

lubkovaandrejka
21. dec 2024

@katkaseiner to je mi fakt luto,ze mas taku dlhu cakaciu dobu,clovek sa akurat vystresuje. Ja som bola vo stvrtok a bolo mi povedane,ze vysledky budu do tyzdna, ale v BA.