Zdravim vcera som sa konecne odhodlla ist k lekarke pretoze mi dlhsie nieco nesedi... Samozrejme ze som tam isla aj kôli kvasinkam, ale aj kôli pobolievaniu v podbrusku. Jednoducho mi uz druhy mesiac dva tyzdne meska menstruacia aj ked citim, ze mavam ovulaciu. Svoje dni som mala dostat 29.juna a namsieto toho len bolesti ako pri zaciatocnych kontrakciach musela som si ist lahnut, ale Ms nikde ani na druhy den tie bolesti trvali niekolko hodin tak som si myslela asi ovulacia a znova to dostanem o dva tyzdne neskôr..... No a aj mesiac pred tym tyzden mam tlak v podbrusku pred Ms, ktora mi ale stale meska dva tyzdne. Vcera na ultrazvuku mi tam dala lekarka len ruku a strasne ma to bolelo v podbrusku a potom mi povedala ze ta,m vidi vajicko, ze by som mala kazdym dnom dostat moje dni a ze tam vidi aj cystu jednu. Nespytala som sa jej kde presne. To su vsetky info co mam. Citim sa hrozne, pondelok a utorok strasne bolesti hlavy ani tabletka mi nepomohla teraz ma boli brucho hlaven rano je mi az na zvracanie vsetko mi zle travy sem tam hnacky, unava, a nechutensvo sa meni aj na pazravost a ked sa nanajem mam pocit ze odpadnem.... Mam uz asi dva tyzden pocit ze mam dostat Ms vsetky priznaky a nic je to hrozne ako keby som mala prevratene hormony som aj podrazdena....Dnes aj vcera mam este vecsi tlak v podbrusku a bolest zaludka. Povedala ze cysta by mala sa odist. No na konci ma prekvapila a urobila mi krvny test ci nie som mimo-maternicovo tehotna dnes mam vediet HCG vysledok aj ked ja to necitim. Mam pocit akoby som mala zaseknutu menstraciu. Mali ste niekdo nieco podobne? Este kojim 8mesacneho syna aj tri krat za den môze to byt z toho ormonalana nerovnovaha? Preco vznikaju cysty? Nikdy som tým netrpela. Niekde som citala ze cysty vznikaju ked nema zena ovulaciu ale ak mi videla vajicko tak musim mat predsa ovulaciu sama ju citim vzdy v podobnych datumoch. Dufam teda, ze mi dnes potvrdi, ze nemam mimomaternocove tehotenstvo a, ze tie bolesti a problemy pri dalsom cykle nebudu. Mate skusenosti? /Este dotaz lekarka mi povedala ak som to pochopila ze pravdepodobne ta cysta brani aby vajicko odislo teda aby som konecne dostala menstruaciu...../ dakujem za kazdu radu 🙂