Je hmatateľná? Popicháva ma už pár dní ľavý vaječník, ale necítim si v tej oblasti vôbec nič
@daniela022 ak mas vajecniky tam kde maju byt, tak to asi sama nenahmatas... a aj keby, neviem ci si budes ista, ze si nahmatala to co si myslis a dalsia vec, asi si aj tak sama nepomozes... takze treba ist k lekarovi 🙂
Jasné pôjdem, len som nevedela, či ju je aj cítiť. Ďakujem, posledné dni sa to stupňuje a teda pociťujem to len 1 mesiac, nikdy pred tým nič.
Cystu si nikdy nikto nenahmata. Mozes pocitovat bolest v podbrusku, ale to je tak vsetko.
Ahojte chcem sa spýtať mam 5cm cystu vo vaječníku a zvikne ma bolet ma niekto štím skúsenosti ? Alebo niečo dobre nato aby to zmizlo napr čaj
Ahoj. Zaujala ma tato téma lebo vždy pred menštruáciou a v období ovulácie mávam bolesti chrbta a panvy. Bola som aj u gynekológa pozeral.ma len zo spodu. Že v poriadku a poslal ma preč. Bolesti sú silné a opakujú sa. Keby to bola cysta vidieť to len z ultrazvuku? Dakujem
Najlepsie bude ked pojdes na gyndu a uvidis co ti povie. Cysta nemusi byt hmatatelna,teda ja som mala cystu a vobec som ju nenahmatala,len ma trochu pichalo na lavej strane,kde bola ta cysta. Ale sama sa rozpustila...Tak chod a uvidis🙂)