Cyklus s jedným vaječníkom

elisa171
26. apr 2019

Ahojte, žienky, ste tu take ktore mate len 1 vajecnik?..ak ano aky mate menstruacny cyklus?..chodi vam to pravidelne?..ja som bola v januari na laparoskopii cysty ale doktori mi nevedeli najst pravy vajecnik..primar spominal nieco o atrofovani..mate niekto podobnu skusenost?

balea31
26. apr 2019

o atrofovaní neviem, znamená to, že zakrpatel, ja mám jeden vaječník, lebo som mala v nej cystu, cyklus mám pravidelný, síce kratší ale všetko ok, aj ovulácia

srnocka30
28. apr 2019

@elisa171 moja mamina dokonca porodila normálne mňa s jedným vaječníkom a tu som zdravá našťastie a uz 30ročná stará kofa a aj cyklus mala normálny...

baldovska22
26. dec 2019

ja som po laparke tiez uz len s jednym vajecnikom, a zatial to lieta hore dole

desii9
26. dec 2019

@elisa171 ja mám presne takú istú skúsenosť , pri laparoskopii kvôli endometrioze mi nenašli jeden vaječník , ten čo mám bol veľmi poškodený ale nejako ho zachránili a mám ho iba čiastočný ... od operácie je to už 6 rokov ale odvtedy to mám každý mesiac pravidelne ... do operácie som mávala mesiace kedy mi to úplne vynechalo ... momentálne som druhýkrát tehotná , prvé tehotenstvo bolo po UO a toto je prirodzene

juditka_d
9. feb 2021

Ja mam len jeden vajecnik od 18 rokov ( druhy mi vybrali kvoli velkej cyste), mam dve zdrave deticky, cyklus jeden mesiC kratsi a slabsi , druhy mesiac normalny