Cyberknife - Bory

ariesa30
14. aug 2024

Ahojte , je tu niekto kto bol na cyberknife v Bory? (Ožarovanie hlavy)? Ak áno , aké ste mali vedľajšie účinky ? Sú bolesti hlavy normálne ?

patrikslovensko
18. aug 2024

Zdravim ano chodim aj ja dostal som 10 oziarov bolesti hlavy su zatial mierne citim sa cudne po 7 dmich oziareniach ale verim ze sa to zlepsi. Zatial bez tabletiek bez bolesti.
Ariesa ja si myslim ze sa tam aj stretavame :D

patrikslovensko
18. aug 2024

opravujem Bez tabletiek proti bolesti.

ariesa30
autor
18. aug 2024

@patrikslovensko Ďakujem za odpoveď 🙂..Tak to Vám teda prajem veľa síl , nech to mate čím skôr úspešne za sebou 🙏Ja som mala naplánovaný len jeden ožiar , ale bol silnejší , tak ma zaujímal názor niekoho , kto s tým ma skúsenosť , ďakujem pekne

patrikslovensko
18. aug 2024

mne dali 10 mensich davok koli ocnemu nervu
ako som pisal citim sa divne ale mozno ja znasam bolest inac ako vy.

ariesa30
autor
18. aug 2024

@patrikslovensko áno každý sme iný , tak každý to znášame inak a to, že sa cítite divne po 7 oziaroch sa vôbec nečudujem 😏.. predsa len to je zásah.. ja mám za sebou jeden, ktorý bol v utorok a poviem Vám, že tiež sa cítim divne , takže v tom sme spolu 🤝.. ale tak beriem to tak, že je to čerstvé a pevne verím , že do týždňa budem na tom lepšie 🙏😁

martinko2011
30. okt 2024

dobrý deň, je cyberknife vhodný aj na metastázy v mozgu? konzultovali ste možnosť ožarovania týmto spôsobom priamo v bory nemocnici alebo Vám ju odporučil Váš onkológ?

patrikslovensko
5. nov 2024

Nemam Onkologa zatial takze neviem odpovedat.