Ahojte, mám zaseknutý nerv v ramene, dvaja neurológovia mi povedali, že pokiaľ som tehotná žiadne lieky ani nič mi nedajú, môj chyropraktik má obsadené a ja som už zúfalá, mam rameno a celú ruku totálne znecitlivenu v noci sa budim na bolesť, tŕpne mi celá ruka. Nemáte nejaké rady ako to zmiernit? Ďakujem
Suche teplo na uvolnenie svalov, potom jemne rozhybat. A tak dookola
nemusi sa jednat o zaseknuty nerv...bola si na MR? predpokladam ze nie ked si tehu....mal som nieco podobne na jar, zistili mi vyskocenu platnicku v krcnej chrbticie, nevedela som spavat, ruku som si neustale podopierala...zacala som sm system, to kludne mozes aj tehotna, nejedna o ziadne narocne cvicenie, jednoduche natahovanie s gumami, je dobre si na prve lekcie zaplatit instruktora. kym som sa ako tak povzliechala a ruka prestala boliet preslo 8 tyzdnov. cvicila som aj 5 krat denne.
@cuculik1 nie nebola som
No aj u mňa je spánok katastrofa buď sa budim na bolesť alebo na strpnutie.
Ďakujem pozriem si to
Ak vydržíš s bruškom na chrbte,ľahni na chrbát,kolená pokrcit a na šírku bokov pätami k zadku,kríže jemne tlač do podložky,ruky voľne dlaňami k podložke tak 45st od tela a začni pomaly s nádychom otáčaš hlavu doprava,s výdychom naspäť,s nádychom doľava a takto pomaly cvičiš,budeš cítiť ťahanie v chrbtici,hrudnej kosti,lopatky,ramena.Dolezite je pri pohybe nádych a pri návrate hlavy do pozície výdych.Guajacuran si môžeš dať hodinku pred spaním, uvoľňuje
Preco Ta neposlali na fyzioterapiu k rehabilitacnemu lekarovi?nech Ti daju parafin, pripadne masaze dornovu metodu,sm system najdi si dobreho masera idealne sportoveho.
Najdi si v Google "akupresurna podlozka" - je to taka podlozka s pichliacmi. Aj taky vankusik pod krk byva. Niekto povie, ze to moc picha, ale tak ak si na to lahnes v tricku, je to tiez ucinne a nepicha az tolko, zvyknes si za minutku.
Mne to pomaha, mavam migreny od krcnej chrbtice a ak si na tomto polezkam10-15, tak sa mi zvykne ulavit. Len je to naozaj take dost pichlave, neviem, ze ci ked si tehu, nebude ti to neprijemne.
Kedysi som chodila na akupunkturu (normalne k slovenskemu lekarovi) lebo mi velmi sekalo chrbat a ten lekar mi odporucil si to kupit.
Ja mam tak seknute na ľavej strane zadku,a už celý mesiacov...je to bolestivé a tiež si neviem rady. Ženská povie že je to normálne a viac nerieši