Cviky na uvoľnenie zaseknutého nervu

7. dec 2022

Ahojte, mám zaseknutý nerv v ramene, dvaja neurológovia mi povedali, že pokiaľ som tehotná žiadne lieky ani nič mi nedajú, môj chyropraktik má obsadené a ja som už zúfalá, mam rameno a celú ruku totálne znecitlivenu v noci sa budim na bolesť, tŕpne mi celá ruka. Nemáte nejaké rady ako to zmiernit? Ďakujem

patricia512
7. dec 2022

Ja mam tak seknute na ľavej strane zadku,a už celý mesiacov...je to bolestivé a tiež si neviem rady. Ženská povie že je to normálne a viac nerieši

viestta
7. dec 2022

Suche teplo na uvolnenie svalov, potom jemne rozhybat. A tak dookola

cuculik1
7. dec 2022

nemusi sa jednat o zaseknuty nerv...bola si na MR? predpokladam ze nie ked si tehu....mal som nieco podobne na jar, zistili mi vyskocenu platnicku v krcnej chrbticie, nevedela som spavat, ruku som si neustale podopierala...zacala som sm system, to kludne mozes aj tehotna, nejedna o ziadne narocne cvicenie, jednoduche natahovanie s gumami, je dobre si na prve lekcie zaplatit instruktora. kym som sa ako tak povzliechala a ruka prestala boliet preslo 8 tyzdnov. cvicila som aj 5 krat denne.

autor
7. dec 2022

@cuculik1 nie nebola som
No aj u mňa je spánok katastrofa buď sa budim na bolesť alebo na strpnutie.
Ďakujem pozriem si to

kubkovamama
7. dec 2022

Ak vydržíš s bruškom na chrbte,ľahni na chrbát,kolená pokrcit a na šírku bokov pätami k zadku,kríže jemne tlač do podložky,ruky voľne dlaňami k podložke tak 45st od tela a začni pomaly s nádychom otáčaš hlavu doprava,s výdychom naspäť,s nádychom doľava a takto pomaly cvičiš,budeš cítiť ťahanie v chrbtici,hrudnej kosti,lopatky,ramena.Dolezite je pri pohybe nádych a pri návrate hlavy do pozície výdych.Guajacuran si môžeš dať hodinku pred spaním, uvoľňuje

luccija
7. dec 2022

Preco Ta neposlali na fyzioterapiu k rehabilitacnemu lekarovi?nech Ti daju parafin, pripadne masaze dornovu metodu,sm system najdi si dobreho masera idealne sportoveho.

jumama
7. dec 2022

Najdi si v Google "akupresurna podlozka" - je to taka podlozka s pichliacmi. Aj taky vankusik pod krk byva. Niekto povie, ze to moc picha, ale tak ak si na to lahnes v tricku, je to tiez ucinne a nepicha az tolko, zvyknes si za minutku.

Mne to pomaha, mavam migreny od krcnej chrbtice a ak si na tomto polezkam10-15, tak sa mi zvykne ulavit. Len je to naozaj take dost pichlave, neviem, ze ci ked si tehu, nebude ti to neprijemne.

Kedysi som chodila na akupunkturu (normalne k slovenskemu lekarovi) lebo mi velmi sekalo chrbat a ten lekar mi odporucil si to kupit.