Cviky na posilňovanie panvového dna

30. sep 2024

Dobrý DEŇ, po pôrode trpím inkonenciou a potrebujem posilniť panvového dno. Prosím ak máte s tým skúsenosti aké cviky sú na to super? Plus aké sú vhodné pomôcky aby sa mi to co najskôr upravilo?. Ďakujem

kvetinka719
30. sep 2024

Toto by som určite neriešila takto všeobecne. Treba z plot individuálny prístup, inak si viete riadne uškodiť. Odporúčam vám si nájsť dobrého fyzioterapeuta. Mne s problémom pomohlo Intimfyzio, pani Katka je úžasná odborníčka.

niekto2hy
30. sep 2024

Minuly tyzden bolo v Damskom klube> https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14057/4909... - tusim od 18minuty.

mrtn_btr
30. sep 2024

Inkontinenciu po porode som si u seba vsimla, az ked mala dcerka 9 mesiacov. Prechladla som a mala som velke zachvaty kasla, pocas ktorych som si cvrkla. Okamzite som sa objednala na diagnostiku ku fyzioterapeutovi, ktory mi daval cviky na mieru usite a postupne sa zvysovala ich uroven. Bolo to ako cvicenie v posilke, riadne som sa pri nich zapotila. Doma som cvicila kazdy den 10-15 minut, niekedy dlhsie a efekt sa dostavil. Teraz cakam druhe a cvizim stale. Je to super predpriprava. Fyzioterapeuta odporucam co najskor.

zuzanita1609
30. sep 2024

No nebudem tárať,ale na posilňovanie panvového svalstva sú dobré aj venušine guličky 😉.

monicazbb
30. sep 2024

Vypytať si od OL vymenny listok na odborne vyšetrenie k fyzoterapeutovi. On nasadi liečbu - cviky so špecialistom. A tie budes cvičit aj doma.

iiivka77
1. okt 2024

Je mnohi cvikov na nete, ja som mala aj Mamacore apod. A vyskelkom bolo, ze sa problem este zhorsil, kedze nebol nik, kto by mi prevedenie cvikov kontroloval. Vysledkom bolo, ze som i tak skoncila u fyzioterapeutky, ktora na zaklade diagnostiky navrhla presne cviky a kazdym sedenim dvihala ich narocnost/pridavala nove. Takze za mna rozhodne smer fyzioterapia 👍