Ahojte, mám 30 rokov, som štíhla a tak cca dva roky dozadu sa mi začala pomaličky a nenápadne vytvárať dvojitá brada, až dospela do štádia, že je to viditeľné zo všetkých uhlov pohľadu, hrozne to vyzerá najmä na fotkách. Som z toho nešťastná. Na nete som našla kopec všelijakých cvikov, ale neviem, do ktorých sa pustiť, ktoré sú najúčinnejšie. Taktiež by som chcela používať nejaký vhodný a špeciálny krém na tento problém, ale neviem žiadny nájsť. Je tu niekto, kto bojuje s rovnakým problémom a vedel by mi odporučiť konkrétne cviky, ktoré cvičí, a krém, ktorý používa?
Nepomoze zial nic, dvojita brada znamena ochabnutu kozu a ak to nie je praobycajnym pribratim, tak je ta koza proste natiahnuta zvacsa zlym drzanim hlavy. Skus si poriesit spravne drzanie hlavy (nie je to lahke, je to drina, ale stoji za to) a ked to nepomoze, tak potom uz len skalpel. Usetrim ti peniaze za kremy, ktore nepomozu, mozu mat pocitovo stahovaci efekt, ale uprimne rovnaky dosiahnes, aj ked si urobis, co ja viem, masku z vajecnych bielkov. Proste natiahnute vlakna koze uz nescvrknes nijakym cvicenim ani kremom, fyziologicky je to nemozne. Prepac :(
@amelia87 Niekedy je dvojitá brada genetickou záležitosťou, treba sa popozerať v rodine, či nemáte k tomu výraznejšie sklony. Inak - myslím, že treba skúsiť tvárovú gymnastiku, je o tom kopec info na nete, sú aj DVD kurzy aj osobné s cvičiteľkou, lebo tu je dôležitá najmä dokonalá technika, aby človek viac nepokazil ako si pomohol. A samozrejme krémovať (super je arganový olej na noc, nanášať smerom od krku k brade, nikdy nie naopak), vyhýbať sa prílišnému slneniu ši solárku, lebo to pokožku v hlbších vrstvách poškodzuje. Ak to napriek tomu nebude vyzerať lepšie, tak potom už zrejme len estetická chirurgia.
tiez by ma zaujimalo,nikto sa nenajde?