Curacné 40 mg a sex

nikinka258
16. feb 2014

Ahojte chcela by som sa opýtať ako je to s liekmi curacne 40 mg a so sexom.... prosim radu.... ☹

sissy27
16. feb 2014

@nikinka258 no myslím, že sa to vzájomne nevylučuje... skús konkretizovať, čo potrebuješ vedieť, lebo užívať liek a mať sex môžeš...

nikinka258
autor
17. feb 2014

aha ale kludne to može byť bez antikoncepcie ... a stačí kondom ?

kvetinka245
18. feb 2014

@nikinka258 nevylucuje sa to,no treba davat pozor aby si neotehotnela, tieto lieky su silne...a mohli by poskodit plod..takze riziko spociva hlavne v tom.

kvetinka245
18. feb 2014

@nikinka258 pozeram, že mas v statuse - snažime sa otehotniet, takže velky pozor na to...pocas uzivania tychto liekov na akne sa neodporuca mat dietatko. či uz ich uzivas ty, alebo partner....TAKZE NA TO VELKY POZOR !

tija1
26. jan 2015

ahojte..chcela by som sa opítat, ked užívam liek curacne a mám styk s chalan a neberiem antikoncepciu,a ani nechcem to je chyba? čo by sa mohloo stát? otehotnem sa? neviem si poradit 😒 , Dakujem 🙂

malabiba
26. apr 2015

@tija1 curacne je ťažký liek, kt. môže (nemusí) spôsobiť vývinové chyby plodu, radšej si daj predpísať antikoncepciu a neriskuj

monikatn
28. apr 2015

Moja dcéra ho užíva a prvá otázka od kožnej či užíva antikoncepciu ani to nechcú predpisovať pokiaľ neberieš HAK.