Ahojte,na Vianoce sme mali rybu.Ked som ju prehltala tak som zacítila pichnutie v hrdle.Bola som už dva krát na ORL ale zakaždým mi povedali že tam nič nemám.Ale ja tam stále cítim že tam mám kostičku.Uz som z toho na nervy.Myslite si že by bolo na rongene niečo vidieť?
@markusrasford to stále robím,už všetko možné som skúsila a nič nepomáha...
Keď ju cítiš tak tam asi naozaj ešte bude. Popros niekoho nech sa poriadne a v kľude s poriadnym svetlom popozerá.
@lenicka999 najhoršie je to že ju cítim úplne dole v krku..🤦
@lenicka999 raz ju cítim vyššie v krku a potom zase úplne nízko a ešte aj pri mandle ju cítim,a keď začnem prehĺtať tak od tej mandle sa presunie s tým prehĺtaním dole..Tak ona mi takto behá ako sa jej zachce🤦🤦🤦
Internet ešte poradil zapiť olivovým olejom, alebo zjesť marshmallow alebo banán. Skús čo najväčšie kusy prehltnúť.
@lenicka999 toto som všetko robila,aj citrónovú šťavu som pila aj jedla samotný citrón.Neviem či mám ísť na ten rongen ešte,len dohovie či by to také malé ukázalo v hrdle..
Sama neviem. Snáď ti ešte niekto niečo poradí čo by pomohlo. Viem si predstaviť že to je sakra nepríjemné cítiť kosť stále v hrdle.
@lenicka999 no keď nič nepomôže,tak budem musieť ísť zase k doktorovi..Stále som z toho v strese,je to katastrofa 🫤
@janika1001 skús jesť chleba len suchy