Ahojte maminky,
na ľavej nohe sa mi predpokladám, že počas tehotenstva spravilo akoby znamienko (predtým som to tam nemala) Zo začiatku som si myslela, že to je vyrážka. Ale nezmyzlo to, stále to tam mám. Neboli to ani nesvrbi. Len sa toho trochu bojím. Nema to farbu, je to take navrete (ako vyrážka), a včera som si omylom trochu do toho zaskrabla. Ku kožnej už mám termin. Len som sa chcela spýtať, či ste niečo take videli, alebo mali?
Mohla by to byt bradavica alebo niečo podobne? Prikladám aj fotku.
Alebo zarastený chlp, a taký vacok tvrdy sa tam urobí. Ja som take mala pod pazuchou. Ty radšej pockaj co.povie kožna, pre.istotu do.toho neryp.
Tiez som nieco podobne teraz riesila. Spravila sa mi na pase tvrdsia vyrazka, ktora nemizla. Obvodny povedal, ze to je podkozny fibrom a u koznej som bola tohto tyzdna a ona len kukla, presla prstom a povedala, ze to je nic, neskodne. Daco som citala aj na nete, tak bud fibrom alebo podkozny tuk - lipom. Su to nezhubne utvary a riesia sa len ked rastu a prekazaju.
@emminkalenka presne toto iste mam na stehne aj ja... napiste sem potom prosim, co povie kozna, dakujem
Ja to mam na lytku a druhe sa mi po niekolkych rokoch urobilo hore na stehne... Dr povedala ze si to mam sledovat
@emminkalenka presne to isté sa mi vytvorilo počas prvého tehotenstva je to kuusok nad kožou ale inak sa to nemení. Tiež som si myslela že to bude najprv vyrážka a nezmizlo to.. Takže je to v poriadku?
Niečo podobné mam na stehne. Niekto niečo nové ohľadne toho ?
Mne sa nieco podobne spravilo na bruchu v tehotenstve, nenapadlo mi riesit to, stale to tam mam, je to take akoby tvrdsie a nemeni sa to. Teoreticky to moze byt tukoveho povodu