Čudný pocit v žalúdku

pupetko263
3. apr 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť nie vždy večer keď si ľahnem mám taký čudný pocit v žalúdku ani to neviem opísať taký ako keby vám bolo zle ale cítim že mám žalúdok prázdny keď si dám pancreolan alebo sa najem tak v pohode v behom dňa nič necítim neviem čím to je máte niekto skúsenosti mám trošku aj stres deti rodina či aj z toho nie.

vitriolka
3. apr 2022

reflux

diamond007
3. apr 2022

@pupetko263 tak keďže máš žalúdok prázdny tak asi bolesť brucha ,,od hladu,,

nikpa
3. apr 2022

@pupetko263 súhlasím s @vitriolka mavam to isté a mám reflux a zle trávenie.

pupetko263
autor
3. apr 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@nikpa a čo ti pomáha

nikpa
3. apr 2022

@pupetko263 ľahko stráviteľné jedlá a malé porcie. Keď je už veľká kríza tak diéta a Nolpaza. Ale s tým jedlom je to individuálne, každému škodí niečo iné. Ja napr. nemôžem papriku, rajčiny, čokoládu, víno, cibuľu, cesnak, surovú zeleninu, mastné jedlá ...

savanna
3. apr 2022

Mne lekar hovoril, aby som jedla v malych mnozstvach, ale casto. Jednoducho aby ten zaludok nezostaval nikdy prazdny. Skus si to tak rozvrhnut a nechodievaj spat hladna, zajedz si este vecer nieco male. To by mohlo pomoct.