Čudné stavy po užití lieku Brintellix 10 mg

1. dec 2024

Dobrý večer, užívam cca mesiac liek Brintellix 10 mg začala som si až posledné dni všímať že vždy cca 10-15 minut po tom čo užijem tabletu, začnem mať zvláštne pocity, zostane mi hrozná zima, nafukne ma a mam plynnatosť, mam hrozne ladove ruky a na nich pot, strasie ma zopár razy, citim akoby tlak v hlave aj keď po zmeraní je tlak v norme alebo skôr nižší, mam hrozny pocit vnutorneho chvenia a citim sa celkom spavá. Máte skúsenosť s takýmto príznakom je to normálne a prejde to alebo moze ist o nejaky priznak ze telu liek nesedi a je to važnejsie? Dakujem za odpoveď.

ivett311
1. dec 2024

Ja tiež beriem brintellix ale take priznaky som nemala

aandrea9
1. dec 2024

Na tvojom mieste kontaktujem psychiatra. Každý môže na liek reagovať inak.

autor
1. dec 2024

@aandrea9 ďakujem, áno zajtra idem volať lekárke, len som chcela skúsiť či nema niekto podobnu skusenosť.

autor
1. dec 2024

@ivett311 veď práve že doteraz ani ja stalo sa mi to teraz po mesiaci uzivanie asi 3-4x 😕 tak som si myslela ze keby mi vadil liek zrejme by som mala problem uz davno, ale prešlo to teraz tak uvidim co zajtra povie lekarka

danielahamar
2. dec 2024

Všetko čo píšeš je v nežiadúcich účinkoch🥱, aj si ho pozerala?

autor
4. dec 2024

@danielahamar zvláštne ale je že sa mi to stalo len ked som si ho dala večer, ked si ho dám v rannych hodinach nič sa mi nedeje len som spavá, cize asi ho nemozem uzivat len vo vecernychc hodinach

autor
4. dec 2024

@danielahamar zvlastne ale je ze cely mesiac nic take a az par krat teraz ked som ho uzila vecer mi prisli take priznaky, tak myslim ze ak by to boli neziaduce a vadil by mi konkretne liek dostavili by sa uz skor nie po mesiaci

danielahamar
4. dec 2024

Keďže ho stále dávate a čím viac tým ďalej ho máte v tele, tak telo reaguje