Dobrý večer, užívam cca mesiac liek Brintellix 10 mg začala som si až posledné dni všímať že vždy cca 10-15 minut po tom čo užijem tabletu, začnem mať zvláštne pocity, zostane mi hrozná zima, nafukne ma a mam plynnatosť, mam hrozne ladove ruky a na nich pot, strasie ma zopár razy, citim akoby tlak v hlave aj keď po zmeraní je tlak v norme alebo skôr nižší, mam hrozny pocit vnutorneho chvenia a citim sa celkom spavá. Máte skúsenosť s takýmto príznakom je to normálne a prejde to alebo moze ist o nejaky priznak ze telu liek nesedi a je to važnejsie? Dakujem za odpoveď.
Na tvojom mieste kontaktujem psychiatra. Každý môže na liek reagovať inak.
@aandrea9 ďakujem, áno zajtra idem volať lekárke, len som chcela skúsiť či nema niekto podobnu skusenosť.
@ivett311 veď práve že doteraz ani ja stalo sa mi to teraz po mesiaci uzivanie asi 3-4x 😕 tak som si myslela ze keby mi vadil liek zrejme by som mala problem uz davno, ale prešlo to teraz tak uvidim co zajtra povie lekarka
Všetko čo píšeš je v nežiadúcich účinkoch🥱, aj si ho pozerala?
@danielahamar zvláštne ale je že sa mi to stalo len ked som si ho dala večer, ked si ho dám v rannych hodinach nič sa mi nedeje len som spavá, cize asi ho nemozem uzivat len vo vecernychc hodinach
@danielahamar zvlastne ale je ze cely mesiac nic take a az par krat teraz ked som ho uzila vecer mi prisli take priznaky, tak myslim ze ak by to boli neziaduce a vadil by mi konkretne liek dostavili by sa uz skor nie po mesiaci
Keďže ho stále dávate a čím viac tým ďalej ho máte v tele, tak telo reaguje
Ja tiež beriem brintellix ale take priznaky som nemala