Čudné stavy po operacii v úplnej narkóze

kajkag
1. júl 2018

Ahojte zienky, 21.6 som bola operovana - rezom, vybrali mi vajecnik s vajcovodom, vyčistili brušnú dutinu pretože mi zistili pliagu endometriozu. Posledné dni mám čudne stavy, stále sa mi točí hlava a este mam pocit, ze mam take tlaky v hlave, vôbec sa mi nedá spávať . Pred operáciou mi absolútne nič nebolo. Žiadne tocenie hlavy, prespala som celu noc. Čím to môže byť? ? Že by to bolo z narkozy? Ani teraz sa mi nedá spať, podotýkam, ze cez deň vypijem aj 2litre vody. A ešte som aj tehotna.

pininka
1. júl 2018

Urcite je to z tehotenstva, ja som to mala pri druhom, nakoniec som skoncila pn, este aj v sede sa mi tocila hlava. Urcite to spomen na poradni.

gagik
1. júl 2018

A to si bola pred cca tyzdnom operovana a teraz si tehotna?

kajkag
autor
1. júl 2018

gagik: áno operovali ma tehotnú 😐😐

charlie1980
1. júl 2018

Ja som kazdu jednu narkozu zle znasala. Naposledy som riesila zamlknuty potrat a citila som sa presne ako opisujes. Vzdy to preslo cca po 1-2 mesiacoch. Ak mas krv v poriadku- predpokladam, ze odbery ti robia, tak by som to skor pripisala narkoze.

gagik
1. júl 2018

@kajkag a preco ta tehotnu operovali?to musel byt nejaky akutny dovod.tak asi koli tomu sa zle citis,plus urcite si aj krv stratila,takze si anenicka teraz.

gagik
1. júl 2018

Anemicka to malo byt

kajkag
autor
1. júl 2018

@gagik Áno bol to akútny stav, teraz mám hrozné stavy😣😣