Čudné stavy, keď som v kľude po práci

24. máj 2022

Ma niekto pocit slabosti a unavy ked po praci si sadne napriklad ku obedu jest a zrazu ho zmohne ked je v "rezime" ze oddych?mne sa to deje stale ked idem obedovat uplne mi je cudne unava a v hlave take cudne pocity.Doktorka hovorila ze to moze byt tetania ze tie nervy su take nachylne a ked sa ukludnim tak vtedy mi je zato blbo lebo telo vie ze skoncilo pracu ci co.Ma niekto podobne pocity?asi tak po hodinke mozno viac to prejde ked si dam magnezko

irusa
24. máj 2022

Áno tiež to mám...mám problém ísť po práci na nákup..proste slabosť,taký zvláštny pocit napätia, nepravidelný pulz...tiež vraj tetania...no ja mám už pocit ,že v dnešnej dobe je už každý problém tetania

endzi83
24. máj 2022

A teda tie stavy, ze telo si chce po praci oddychnut Ti vadia alebo aky mas z toho pocit_? Co sa u Teba deje? Sleduj myslienky na co myslis pravde vtedy ked sa to deje?
Co by sa stalo keby si svojmu telu dopriala oddych aky po praci chce? Bolo by to pre Teba lepsie skusila si to?

h2
24. máj 2022

No ja neviem, podľa mňa je útlm po práci, alebo po obede, do istej miery normálny. Ja nemám žiadnu tetániu, ani nič také, ale keď prídem domov z práce, tak tiež mám najradšej tak pol hodinky pokoj, teda, ak sa dá. Chvíľku si posedím, alebo si dám sprchu a na pár minút si ľahnem. Potom vstanem a fičím ďalej. Veď aj malé deti po obede spávajú a ľudia v prímorských krajinách mávajú siestu. Pokiaľ to nie je nad rámec normálu, nejako by som to neriešila.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz