Ahojte, už pár dní mam taký divný pocit na hrudi. Nie je to bolesť ani pálenie. Ako občas ma pichne ale to skôr cítim, že to je na psnom svale... Plus ku tomu som slabá, spala by som a mám "hrcu" v krku, čo mám pocit ako keby idem vracať... Ku tomu mám strašne bledú spodnú peru... Nemáte s tým niekto prosím vás skúsenosť? Ďakujem
Tá bledá spodná pera naznačuje problém s krvou podľa mňa je to anémia nedostatok železa a vitamínu B12,môže to spôsobovať celkovú únavu a spavosť divný pocit na hrudi ak ti to nevystreluje pod lopatku,alebo do epigastria do žalúdka pod rebrá nieje to srdiečko a hrča v krku môže byť spôsobená úzkosťou je jeseň vedčina ľudí chytá depka, ale určite byť tebou zájdem
zájdem k tvojej lekárke na odber krvi
@alexis617 ďakujem, srdce neviem bola som v marci na ekg, echu a aj internom a to bolo v poriadku. Do konca mi robili este v juli echo a tiež interné a bolo tiež všetko ok... Ono to nie je ani bolesť ani pálenie ci tlak ale skôr ako keby také chvenie... 🤷 Budúci týždeň sa hádam k doktorke dostanem tak uvidím co povie... ďakujem za odpoveď
Reflux?