Čudné pocity a zvuky v bruchu

9. jún 2024

Ahojte potrebovala by som poradiť prekonala som ťažkú infekciu žalúdka užívala som silné lieky aj lieky na hnačku infekcia sa vyliečila ale problém mám v tom že telo si asi zvyklo na tie lieky na hnačku lebo keď si ich dám tak necítim žiadne čudné zvuky alebo pocity v bruchu ale keď ich neužívam tak ich cítim a vtedy som si uvedomila že telo si zvyklo ale nechcem ich brať ako to mám zvládnuť prekonať

viestta
9. jún 2024

Vysadit lieky?

autor
9. jún 2024

@viestta už som ale tie pocity čudné mi chodia stále to sa už neupravi? užívam aj probiotiká je na to niečo? rozmýšľala som nad magneziom

viestta
9. jún 2024

Vsak peristaltiky je prorodzeny proces criev, ako inac by sa ti posuvala potravy od zaludka cez creva az do konecnika? Niekedy je to vyraznejsie, inokedy menej ale v crevach sa stale nieco deje. Telo si nezvyklo, zvykla si si ty, lebo mas problem akceptovat prirodzene procesy tvojho tela azasahujes mu do toho aj ked nemusis.
Ty si tu uz davnejsie pisala, to este stale sa futrujes tym Immodiom?

autor
9. jún 2024

@viestta asi si ma s niekým mýlite určite nie Imodium vôbec ale iné viem že sa v črevách niečo deje ale určite nie až tak aby to človek pociťoval zvuky alebo ani neviem to opísať

isis234
9. jún 2024

Napíš do skupiny zdravotníci na MK

autor
9. jún 2024

@isis234 to už nefunguje

autor
9. jún 2024

@viestta poradíte mi niečo prosím čo by mi pomohlo už som ich vysadila

viestta
9. jún 2024

Vsak tebe nic nie je, creva ti pracuju, travenie mas dobre, prestan sa pozorovat a zamestnaj sa niecim uzitocnym. Napriklad kup si ihlice, vlnu a plet ponozky pre charitu