Dobrý deň prajem už asi 3 dni pociťujem v ústach divnu pachuť neviem to ani opysat je to taká horná chut ako keby nejaký liek alebo co prosím vás neviete z čoho to môžem mať? Má stym niekto skúsenosť zazil to uz niekto z vás. Som z toho uz zúfalá neviem ako sa toho zbaviť zuby si umyvam jedna známa mi povedala že to môže byť aj kvôli štítnej zlazi ale ja neviem ďakujem budem rada veľmi za kazdu vašu odpoveď:(
@donutka99 ja som tuto pachut mala keď som mala hyperkalcemiu- po operácii štítnej žľazy, takú železnú pachut neviem to opísať ale bolo to z toho. Neviem ci mate podobnu, môže to byt pokazený žalúdok, reflux, baktérie na jazyku,..hocico..na Vasom mieste by som asi zavolala obvodnemu ze co s tym
Ja som mala pachut pri covide
Nemáš reflux?
@donutka99 kašel môže byt aj priznakom refluxu. Daj si Talcid, pripadne jablko na pretrávenie, sódu..ak to nezmizne tak môžeš vylúčiť reflux a pátrať ďalej
@karolinakovac aha no ja som operáciu štítnej. Nemala. Pondelok idem mu zavolať neviem keby mám pokazený žalúdok zvracala by som čí?
@karolinakovac. No uvidíme och ak to neprejde tak pondelok jediné doktor
@donutka99 tak nie je to pravidlo, ze pri každom pokazeni žalúdka sa zvracia, aj keď je to najlepšie riešenie aby sa Ti uľavilo..ale ten reflux - nejedla nepila si nieco presladené, z kysnutého cesta? Koláče, kávy, veľa jedla naraz? Mne sa to občas stávalo keď som sa najedla a potom som si ľahla, alebo stačilo si mi dat šišku a reflux jak hovado...a ta pachut trochu tiež.
@karolinakovac och ano pila som asi 2 poháre cocacoli
@karolinakovac tak teda nebude to z tej štítnej žľazy ako vravela známa ale bude to skôr reflux co
@donutka99 a este som zabudla napísať že kašlem ale necítim sa chorá