Ahojte, užívam to už možno mesiac. Neboli to veľmi ale je to nepríjemne. Skôr ma to jak keby Páli alebo čo. Boli ma aj chrbát neviem či to môže byt to. Je to také nepravidelne jeden den to boli druhý nie a takto sa to opakuje a neboli to celý den ale iba niekedy.
@lucka_ke bol som na krvi cca 2 týždne do zadu všetko ok aj ct ok dokonca aj rentgen bol ok
Tam kde ukazujes, mas crevo. A teda nie je jasne, ktora strana to je, ale mozes mat podrazdeny napr aj slepak.
@guudy je to láva strana
Nasad si dietu, ak sa to bude zhorsovat, chod znovu k dr.
Tam su čreva a tie bolia, zrejme nejaky začínajúci zapal. Treba pit harmancekovy caj a nasadiť diétu - najlepsie lowfodmap diet.
@barborachors nemôže to byt helicobakter ? Lebonsom ho mal a ešte čakám na výsledok či už je preč
Kokso, tak pockaj na vysledok a budes vediet. Ako my tu mame vediet, ci mas alebo nemas helikobaktera…
@guudy tak ja neviemci to mám s helicobaktera
@lonely66 je pravda že vetry mám iba ráno keď mám stolicu a potom nič sem tam ešte raz alebo dva krat večer ale aj to len slabé
no tak to bude ono... pekne jedz niečo, čo ti pohne prdmi... keď budeš prdieť pekne celý deň, odsleduj si, či ťa to stále bolí...
@lonely66 a čo na to odporucas ?
ja neviem. ja s tým problém nemám. naštuduj si na nete.
Prišli ste na to z čoho to bolo?
na tej strane je pankreas, najlepšie ti poradí lekár, vie zobrať krv a zistiť či nie sú zvýšené hodnoty