CTG bez vyšetrenia tlaku a moču

emchuana
26. máj 2021

Ahojte
Je v poriadku keď chodím na ctg už 3 týždne do nemocky kde chcem rodiť a nevyšetrujú mi krčok, nemerajú tlak, nevyšetrujú moč? O ultrazvuku ani nevravím.

janinah
26. máj 2021

Na toto je tvoj gynekolog a poradne u neho.

emchuana
autor
26. máj 2021

@janinah no áno len on je 60km od môjho nového bydliska teda aj od porodnice a nechce sa mi každý týžden tam behať v tak pokrocilom tehu. 🤷‍♀️

janinah
26. máj 2021

@emchuana ale v porodńici ako majú vedieť,že ty nechodíš na svoje poradne? že sa ti nechce to ani nikde nespomínaj radšej...to nevie manžel ťa odviezť? ved tam nepotrebuješ chodiť obdeň....

any_soj
26. máj 2021

@emchuana pokiaľ viem, tak sa nemusi behať tam aj tam. U nás automaticky že proste od 36 do pôrodnice. Samozrejme aj sono, moc, tlak. Zvnútra má vyšetrovali až pri pôrode.

emchuana
autor
26. máj 2021

@any_soj vďaka spýtam sa na najbližších pasoch že ako to je. Prvé dieta som rodila inde a tam všetko robili posledný mesiac v nemocke. Tak som z toho zmätená.🤷‍♀️

emchuana
autor
26. máj 2021

@janinah veď ešte aj sestrička mi popriala veľa šťastia tak som to pochopila že len do nemocky mám chodiť.

kiki68
26. máj 2021

Moc a tlak by mali zmerat, teda to mi vzdy merali ako prve tieto veci a potom poslali na ctg. Ale nerodila som na sk. Lenze ja som musela nosit po tyzdni tabulky s tlakom, musela som 3x denne merat. Cize tam uz bolo zarobene na problem ako taky.

emchuana
autor
28. máj 2021

@kiki68 tak dnes som sa nato v nemocke opýtala tak že sa treba ozvať že nechodím k môjmu lekárovi a oni urobia celu poradňu 🙋‍♀️ Takze dnes mi už urobili všetko. 🍀