Ahojte videli by na kontraste im CT brucha a malej panvy rakovinu mechúra alebo vaječníkov alebo aspoň niečo podozrivé? Bola som v lete všetko ok ale bolia ma kríže aj podbrušku
@janai1 no v dnesnej dobe je tej pliagy veľa a čoraz viac mladých tak aby som bola kľudná CT brucha a panvy som v auguste mala všetko ok
pomaly kazdeho bolia krize a podbrusko. vymyslena tema MK =
@balerina2025 Nemyslím si že je to vymyslená téma. Toto je podľa mňa len ďalší psychoš čo si diagnostikoval rakovinu. Posledný rok sa tu s nimi vrece roztrhlo. Normálneho človeka toto ani nenapadne.
Fuha, no a čo mozog? Čo keď máš nádor tam? 🤔
Akože čo je na Tom vymyslené? Kľudne odfotim nález z CT🤦
ja chodím pravidelne na CT aorty s kontrastom. Ked tam objavia aj nejaky iný nález, tak to zvyknú uviest do popisu. Napriklad zlomeninu stavca, herniu, hematom.. Nakonci napise aj nieco v tom zmysle, ze ostatne organy brusnej dutiny ok.. Takze predpokladam, ze keby sa na CT objavilo nieco, tak by to tam uviedli aj ked primarne vysetrovali nieco ine.
Neboj, nie kazda bolest je hned rakovina.
Krize ta mozu boliet z miliona veci, od dlheho lezania na gauci, cez dlhe statie v kuchyni, dlhej prechadzky, natahovania sa s detmi, hranie sa na zemi v divnrj polohe, a tak dalej.
Podbrusko klasicky pms, alebo menzes za chvilu, alebo plne creva (ved po vianociach), zastavene prdy (detto), natahovanie sa s detmi, dlha prechadzka kde brucho dostalo zabrat, lezanie na gauci, ...
Takze chod robit nieco, nepozoruj sa tolko. A ked mas uzkosti z moznych chorob, tak za terapeutom, rozobrat to, preco sa tolko bojis.
@anicka34 pravidelne chodis asi mas anamnezu?
@stanulienkat je toho vela a viem ale uz mam pocit ze kazda bolest tu je rakovina. :(
Uz si s tymi bolestami bola u lekara? Lebo tam sa zvykne zacinat.
@balerina2025 bohuzial mam..disekciu aorty od roku 2013, dokonca vacsinu aorty uz mam od 2022 umelú..
@anicka34 drzim palce nech si zdrava
Ako ti preboha napadla zrovna rakovina??