CT brucha

30. dec 2024

Ahojte videli by na kontraste im CT brucha a malej panvy rakovinu mechúra alebo vaječníkov alebo aspoň niečo podozrivé? Bola som v lete všetko ok ale bolia ma kríže aj podbrušku

janai1
30. dec 2024

Ako ti preboha napadla zrovna rakovina??

autor
30. dec 2024

@janai1 no v dnesnej dobe je tej pliagy veľa a čoraz viac mladých tak aby som bola kľudná CT brucha a panvy som v auguste mala všetko ok

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
balerina2025
30. dec 2024

pomaly kazdeho bolia krize a podbrusko. vymyslena tema MK =

stanulienkat
30. dec 2024

@balerina2025 Nemyslím si že je to vymyslená téma. Toto je podľa mňa len ďalší psychoš čo si diagnostikoval rakovinu. Posledný rok sa tu s nimi vrece roztrhlo. Normálneho človeka toto ani nenapadne.

janai1
30. dec 2024

Fuha, no a čo mozog? Čo keď máš nádor tam? 🤔

autor
30. dec 2024

Akože čo je na Tom vymyslené? Kľudne odfotim nález z CT🤦

anicka34
30. dec 2024

ja chodím pravidelne na CT aorty s kontrastom. Ked tam objavia aj nejaky iný nález, tak to zvyknú uviest do popisu. Napriklad zlomeninu stavca, herniu, hematom.. Nakonci napise aj nieco v tom zmysle, ze ostatne organy brusnej dutiny ok.. Takze predpokladam, ze keby sa na CT objavilo nieco, tak by to tam uviedli aj ked primarne vysetrovali nieco ine.

veselo_neveselo
30. dec 2024

Neboj, nie kazda bolest je hned rakovina.

Krize ta mozu boliet z miliona veci, od dlheho lezania na gauci, cez dlhe statie v kuchyni, dlhej prechadzky, natahovania sa s detmi, hranie sa na zemi v divnrj polohe, a tak dalej.
Podbrusko klasicky pms, alebo menzes za chvilu, alebo plne creva (ved po vianociach), zastavene prdy (detto), natahovanie sa s detmi, dlha prechadzka kde brucho dostalo zabrat, lezanie na gauci, ...

Takze chod robit nieco, nepozoruj sa tolko. A ked mas uzkosti z moznych chorob, tak za terapeutom, rozobrat to, preco sa tolko bojis.

balerina2025
30. dec 2024

@anicka34 pravidelne chodis asi mas anamnezu?

balerina2025
30. dec 2024

@stanulienkat je toho vela a viem ale uz mam pocit ze kazda bolest tu je rakovina. :(

viestta
30. dec 2024

Uz si s tymi bolestami bola u lekara? Lebo tam sa zvykne zacinat.

anicka34
30. dec 2024

@balerina2025 bohuzial mam..disekciu aorty od roku 2013, dokonca vacsinu aorty uz mam od 2022 umelú..

balerina2025
30. dec 2024

@anicka34 drzim palce nech si zdrava