Ahojte, mal niekto takéto vysoké Crp? Prečo?
Ja som mala po operácii slepého čreva, normálne sme sa báli už o môj život 😔 teraz sa chceme snažiť o bábo ale doktorka povedala, že uvidíme co taky silný zápal spravil v mojom tele.. Čím asi chcela povedať ze nevie ci to pôjde tak ľahko. Už teraz mam CRP 1.61 co je úplne v norme.
Tiež si myslím, že by si mala chvíľku počkať s tehotenstvom a ďať si organizmus po takom silnom zápale dokopy. Predsa len tehotenstvo je zaťažkávajúca skúška aj pre zdravý organizmus, nieto ešte po takom silnom zápale.
ano, daj sa dokopy. kratko po operacii tam mas aj cerstve jazvy a aj je organizmus vycerpany.
Mala som CRP cez 200 v 7 mesiaci tehotenstva..zapal oblicky..bola to jedna katastrofa..urcite pockaj, kym si telo trosku vydychne po tom zapale a potom smelo do snazilkovania..
No ten zápal bol v novembri, ja sa cítim už zdravotné ok aj krvné výsledky mam dobré.. Idem ešte do kúpeľov na 3 týždne.. A potom by sme chceli začať snažiť aby som to upresnila
@monika6162 tak to uz by ste aj mohli zacat, ved to bude take 3m po tom zapale. to uz je asi v pohode.
Ja som mala tiež vyššie crp a ešte aj iné zápalové markery vysoko, ale dodnes mi neprišli na to,že z čoho to mohlo byt. Ale pravdepodobne mám zápal, ktorý sa raz za čas objavy, resp. putuje hore dolu. Začalo to chrbticou, potom rameno a teraz je to ruka, a presne toto som mala aj v tehotenstve.