Ahojte v nedelu som mala virozu hnacky a vracanie teplotu v pondelok mi bolo lepsie aspon som si to myslela bola som bez teploty ale strasne krce v celom bruchu nafuknutost na prasknutie algifen som si davala inac som myslela ze skapem od tych krcov a dnes je utorok a od rana tie krce v crevach mam take ako pred hnackou aj som bola asi 4x na wc a krce pretrvavaju jak kontrakcie krutia sa mi creva strasne dokedy toto bude trvat? Uz sa zacinam obavat ze mam mozno nejaky iny problem s crevami ze to neni tou virozou alebo co neviem uz uzivam hylak forte a na krce algifen lebo neviem fungovat ..
Ja mám presne toto isté ale nemám virozu, ale covid. Dnes som volala dr. , pov.že to može byť aj 5 dní.
Hilak, Smecta, Nospa. Doplnat magnezium.
Hylak najlepsi... upravuje aj stolicu a tiez zaludocne a crevne prostredie
@maca1984 ja som tiez citala ze to moze byt covid ale nejak som neverila tomu lebo nemam respiracne problemy iba crevne mam si urobit test?
@christin1280 to je na tebe.
Ja som mala ísť na oslavu v sob., a to už ma bolelo brucho, do toho napísala kamoška,že má hnačku a vracia, a keďže sme boli spolu na dovolenke, tak mi napadlo, že toto nebude náhoda.
A obe máme covid.
@maca1984 ja som tiez sobotu zacala byt bolava krce v bruchu a nedelu zacala teplota zvracanie a hnacky a pondelok utorok( dnes) neznesitelne krce v crevach krutenie nafuknutost .. aj ty to mas tak ?
Inak mi okrem tohto nie je nič.
Nemám teplotu, nebolia ma kĺby,svaly,hrdlo, proste nič.
V ned.som sedela na wc a zvracala do lavóra 🙈 ( pardón za opis)
@maca1984 no aj ja skoro tak len tie krce v bruchu ma trapia v noci som nespala ani myslela som ze skapem creva sa mi krutia krcujem stale .. myslis ze to je este z tej virozy?
@christin1280 áno krče, nafúknuté brucho.
Dávam si hylak, muž mi kúpil minerálku na trávenie a magnézkovú minerálku.
Inak jem len vývar , aj to úplne čistý-žiadna zelenina,cestovina , a suchý rožok 🙄
@christin1280 mne pomohla pepsi vybublinkovana s kúskom cukru... A to som 24h nič do seba nedostala.. Bo i po glgu vody som grcala.
@maca1984 a to mas tiez uz treti alebo stvrty den nie ? A to kolko budu trvat tie krce nafuknutost? Co si davas na tie krce v bruchu ake lieky?
@christin1280 V sob. poobede som začala hnačkovať. Takže 4 deň, nedeľa bola najhoršia.
Na tie krče som si dala včera aj dnes Nospa
@christin1280 ja mam to isté..od soboty bolesti brucha, hrozne kŕče v kuse, pridala sa hnačka ale nevracala som. V črevách mi strasne skrkalo, prelievalo sa, nafuknuta..Včera som si dala pichnúť Buscopan od tých kŕčov, dnes už trochu lepšie, práve sa snažím aspoň niečo po 3 dňoch zjesť. Dala som si smectu, dnes už aj imodium.
@alus33 jaj no je to utrpenie ja som za dnes zjedla iba rožok suchy tie krce v celom bruchu ako tak ustali ale bojim sa jest hocico uz mam z toho stres lebo stale mi kruti v bruchu a hrozne ale ze hrozne som nafuknuta tvrde brucho mam
@maca1984 mam doma nospu skusim si dat aj ja dufam ze to co najskor prejde tieto stavy lebo nikam nemozem ist
@alus33 hrozne ja sa bojim ist aj do lekarne ze po ceste ma chyti hnacka alebo co uz som na nervy
Daj si, co ti tu radia a už len vydrzat. Žiadna takáto viróza alebo, ak je to covid, neprejde za 1 deň. Raz to lepšie bude.
@lukbe robila som si covid test negativny takze je to crevna viroza pravdepodobne
@christin1280 no skús.
Ja som poobede aj zaspala, sa podarilo.
Hurá.
Muž mi doniesol šunku nech nejem suché rožky, idem skúsiť čo to spraví.
@christin1280 kedy ti to prešlo prosím?
Na kŕče je Nospa