Ahojte..
Kolega v práci ma crevnu virozu a ja som s nim bola dosť v blízkom kontakte ,keďže pracujeme spolu ..
Ja mam len taky problém, že mám strašnú fóbiu zo zvracania a teraz som v strese či to náhodou nedostanem ...
Je možné, že by ma to obišlo, ak teda užívam probiotika?
Dakujem
@dzulli1980
On to ma od včera, ale neviem ci to teda mohlo prežiť v práci keď sme v piatok končili..
Ale je to veľká pravdepodobnosť..
Ja som to mala naposledy v októbri..😔😔
To je tak,ked sa to ma stat tak sa to stane,hlavne uzivaj dalej probiotika a maj doma nejake tie elektrolyty potom na doplnenie.Stres ti len ublizi,ber to v pohode,ved aspon to nikdy dlho netrva.Ja tiez ked to raz za cas chytim hresim ako kon ked sa nestiham vrtiet na wc a mam pocit,ze ma dusa opusti,ale vzdy si predstavujem,ze co budem robit za dva dni😁Treba odtiahnut myslienky od toho.
Probiotiká nezabránia tomu, aby si to nedostala, môžu zmierniť priebeh ... a závisí od toho, či si náchylná na tieto virózy ... ja vôbec, dcéra to dovlečie, tá zvracia nonstop, za ňou muž, ten zvracia, hnačkuje atď. ... ja nič, pri rotavíruse má dva dni bolelo brucho, nič viac ... je veľká pravdepodobnosť, že to dostaneš, tam je infekčnosť veľká ... dobre, že berieš probiotiká, tie určite neublížia.