Ahojte baby, mame momentalne navstevu a vsetci u nas (7ludi) postupne za posledne dva dni zacalo vracat a hnackovat:( pre mna je crevna chripka najvacsi postrach.. viete pls poradit nejaku ucinnu prevenciu okrem hygieny?? Napr mozem preventivne uzivat probiotika, cierne uhlie? Ma to zmysel a da sa tomu svinstvu zabranit?
@moni244 my sme takto prevenciovali teraz v Izraeli anepomohlo 😒
@scandinavia nezabrániš asi,ak je to vírus...,treba vetrať a poriadne si ruky umývať
No probiotika mozes uzivat ale to ti nepomoze...teraz je vsade nejaka viroza...u nas prv starsi syn,potom tatik,dnes mladsi...pevne dufam ze mna to obide...inak ja mam z toho tiez hrozu...
Ja mám s toho tiež des.Ja som to mala V siedmom mesiaci tehotenstva, myslela som že predčasne porodím,hotová katastrofa.Dcéra to často priniesla so škôlky,keď sa narodil malý tak som investovala do rotavírusovej vakcíny,má 5 rokov A ešte to nemal a dúfam že ani nebude.
Pracujem v nemocnici a najlepšia prevencia, ktorá je u nas v práci neustále zdôrazňovaná je umývanie rúk! Dôkladne! V domácnosti dezinfekcia kúpeľne, žiadne spoločne uteráky a izolácia chorého ak je mozna
@scandinavia každé ráno za štamprlík domácej 🙂 prevencia ako má byť