Črevná chrípka bez hnačky

mikavo
24. nov 2017

Ahojte, pred časom sme si vcestci prešli červenou chrípkou - virózou. Začala to u mňa, aspoň myslím , že som ju mala, aj keď som nezvracala, nehnackovala, mala som nafúknuté brucho, skvrcalo mi v crevach, grganir a bolelo brucho (žalúdok a črevá). Po pár dňoch začali hnackovat deti a manžel. Všetci sa z toho dostali,len mne je po 2 týždňoch ešte zle. Všetky príznaky, ktoré som mala mám, avšak v menšej intenzite. Teraz mám bolesti v oblasti konečníka, avšak neviem, či to môže byť aj zo zápalu močových ciest, z ktorého sa momentálne liečim (macmiror perorálne tablety a vag tabl). Myslíte, že som ostatných členov rodiny nainfikovala ja?

1bambinko1
24. nov 2017

No pokiaľ si ty mala iné príznaky ako oni a oni sú už dávno v poriadku tak potom to podľa mňa bola len náhoda, že tebe bolo zle a oni mali črevnú chrípku. Nemáš pokazený žalúdok alebo tak? Nepamätáš sa čo si vtedy jedla? No a čo sa týka tej bolesti v oblasti konečníka neviem či to môže byť z toho zápalu, ja som ho mala tisíckrát a už aj dosť vážne ale konečník ma nikdy nebolel

prirodka
24. nov 2017

Zo zápalu močových ciest nemôžeš mať problémy s konečníkom. Ja som v minulosti trpela chronickým zápalom, ale nemala som problém s konečníkom.Nemôže to byť vedľajší účinok liekov,ktoré užívaš?

fednaja
24. nov 2017

To isto nemáš zo zápalu to s tým nemá nič spoločné. U doktora si nebola? Keď to trvá tak dlho a ostatným to už dávno prešla tak si už mala byť nastúpená v čakárni, evidentne to bude niečo iné.

mikavo
autor
24. nov 2017

@prirodka myslím,že nie, že to nie je z liekov, začalo to ešte predtým, ako som.ich začala užívať.

mikavo
autor
24. nov 2017

@fednaja prepáč, nevieš ako dlho to trvá, ja som písala, že bolesti mám teraz, cca 2-3 dní. Viem, že mám ísť k dr. a aj v pondelok pôjdem, chcela som od vás vedieť, či niekto nemal podobný problém. Neviem však, či mi napr rekt výter bude niečo platný, keďže som na ATB, či náhodou aj výsledky nebudú skreslene

prirodka
24. nov 2017

@mikavo .....to budú.

mikavo
autor
25. nov 2017

@prirodka prepáč, nedošlo mi, čo si chcela napísať

prirodka
25. nov 2017

@mikavo len to, že antibiotiká skreslia výsledok, tak že neodhalia príčinu ochorenia a neviem či vôbec stanovia dobrú diagnózu....uvidíš,veťď tie ant. Ti pre niečo asi lekár predpísal,že?