Ahojte, nepotrápila niekoho z vas v poslednom období črevná chrípka? Ako sa čo najrychlejšie dostat do pohody? Užívam hylak ale už je to 5 dni a stale sa necitim fit..
@bazariksabi drzat dietu, niekolko dní, inak sa to vráti
@barka1 To je blbosť jak traky
@bazariksabi Neviem prečo ľudia trpia utkvelou predstavou, že hylak ich vylieči zo všetkeho :D Hylak nie je dokonca ani liek, su to probiotika. Toť vsio...
K veci - určite niečo na dezinfekciu traviaceho traktu - živočišne uhlie, endiex, a pod. Aby si nevysr*la aj dušu, tak reasec, alebo imodium (tlmia črevnu peristaltiku), ale len obmedzene, ten sajrajt musí ísť z čreva von.
A popri tom - hylak (Alebo ine probiotika). Dieta je takmer nutnosť, poškodene čreva nevedia straviť a spracovať tuky.
No a potom už čakať, prípadne si ešte pomôcť fytoterapiou - ideálny je medvedí cesnak, ak máš, ak nie, tak aj normálny. Treba dva struky rozpučiť a nechať 10 minút na vzduchu, potom zjesť s lyžicou a zapiť (nejaká látka v tom cesnaku sa uvoľní a za 10 minút zoxiduje, čím sa stane účinná). Raz ráno, raz večer. Ďalej piť čaj zo šalvie, mäty, repíku, alebo podobných bylín.
No a už len čakať, kedy to prejde.
@thirstymonk imodium som užívala prve 2-3 dni pri hnačke, tá potom prešla, tak som mala už len dietu+hylak.. nikde nepíšem, že hylak ma vylieči zo všetkého😀
@bazariksabi mňa v januári potrápila 5 dní 😞 vo štvrtok začala opäť, ale dala som si helicid, hylak a dnes som fit… no mala som aj teplotu