Crest pásiky

nuna2112
1. mar 2023

Ahojte idem si po radu..Idem si dávať porcelánky na vrchné zuby ale spodné mám také zazltle trochu ..Rozmýšľam žeby som vyskúšala tie crest pásiky lebo dať také peniaze za zuby a mi prispôsobí vrchné umelé zuby ku tým spodnym by ma šľak trafil..Tak len som chcela vedieť skúsenosti a aké si vlastné kúpiť vôbec neviem ktoré..dakujem

snehulak77
1. mar 2023

@nuna2112 no, ja som mala pred pár rokmi. Bielilo to, to je pravda, lebo tam je peroxid. ale ne ormalne má z toho zuby boleli, ja som musela prestať, to sa nedalo vydržať...

nuna2112
autor
1. mar 2023

@snehulak77 ja to chcem vyskúšať áno čítala som že niekoho z toho boleli zuby ale záleží od citlivosti aj tie pásiky že sú rôzne

snehulak77
1. mar 2023

@nuna2112 tak veľa šťastia , veď uvidíš ako to bude na tvoje zuby pôsobiť , poznám ten pocit túžby po pekných zubkoch 😊

ivanatim
2. mar 2023

@snehulak77 To je normalna sprievodna reakcia kazdeho ucinneho bielenia zubov 🙂 Uplne normalna neškodná vec 🙂 pacienti to maju casto aj pri ordinacnom bieleni u nas v ambulancii 🙂 citlivost zubov pri bieleni zmizne za 1 den.

Ja myslim, ze po take rady by sa nemalo chodit na portaly ako je modry konik. Skor sa opytajte svojej dentalnej hygienicky na odbornejsie rady, alebo si precitajte realne overene recenzie. Na modrom konikovi moze pisat kadekto nevzdelany, kto sa v tom nevyzna.

Tu mate realne overene recenzie na precitanie, cize myslim ze skoro toto by ste mali pozerat:

https://obchody.heureka.sk/bieliace-pasiky-com/...

https://obchody.heureka.cz/belici-pasky-com/rec...

🙂

nuna2112
autor
2. mar 2023

@ivanatim veľmi pekne Vám ďakujem tam ma nenapadlo pozriet

snehulak77
3. mar 2023

@ivanatim nie som odborník, iba používateľ, rovnako ako vo svojom príspevku odkazujete na recenzie používateľov, nie odborníkov.. Citlivé zuby som nemala 1 deň, trvalo dlhšie, kým sa to vrátilo do normálu. Nie som žiadna citlivka, čo sa týka zubov, ale toto bolo dosť zle, zuby boleli fakt dosť. Ale to je moja skúsenost, a o tom bola otázka predsa...

ivanatim
3. mar 2023

@snehulak77 ja som dentalna hygienička, tak vam snad pomozem 🙂 Ak ste pocitovali lokalnu bolest, ktora nepresla po jednom dni a bola silna, nebola to zvysena citlivost zubov 🙂 Bol to defekt vasho chrupu, mohol to byt zubny kaz, alebo zle tesniaca starsia plomba, odhaleny dentin, citlivy krcok a podobne. Tieto veci je potrebne este pred kazdym bielenim dat do poriadku, inak samozrejme pocas bielenia mozu neprijemne boliet 🙂 produkt na bielenie zubov za toto ale nemoze.
Inak co sa tyka tych recenzii, najdu sa medzi nimi aj odbornici 🙂 ale hlavne su to ludia, ktori tie pasiky naozaj realne mali a pouzivaju asi aj pravidelne. Aj my tie pasiky objednavame k nam do dentalneho studia pre pacientov, kedze je to fakt dobry produkt, roky pouzivany po celom svete. Zatial sme nenasli nic lepsie 🙂

snehulak77
3. mar 2023

@ivanatim ďakujem za odpoveď, problém však bol, že mňa boleli kompletné všetky predné zuby, na niektorých kaz isto mohol byť, to už si nepamätám. Možno len nie som vhodný adept, neviem. V každom prípade mi to bolo ľúto, lebo nič mi tak nevybielilo zuby ako tieto pásiky, a to ja mám naozaj svoje žlté, ale vtedy som ich mala prvKrat skutočne biele

nuna2112
autor
3. mar 2023

@ivanatim A viete mi prosím poradiť ktoré z nich vlastne objednať?

ivanatim
3. mar 2023

@nuna2112 Tak to neviem, treba vyberat podla vlastnych preferencii. Poradila by som pozriet toto: https://bieliace-pasiky.com/article/ako-si-vybr...

nuna2112
autor
3. mar 2023

@ivanatim ďakujem za Váš čas

naira80
Autor odpoveď zmazal
Zobraz