Ak mi nezmení Admin názov tak pre mňa je výstižný pretože som sa nakazila v nemocnici .
Šla som s dcérkou na rtg pľúc a pred nami stala milá teta , začala sa somnou baviť tak som jej zdvorilostne odpovedala.
Pristúpila k okienku a vraví, idem na rtg pľúc s covidim...a ja že waw ďakujem tetuška ..asi 2 dní na to silný kašeľ taký suchý ...ok zimnica dávam si sirup a beriem Paralen..
Ale čo ma trapi najviac je že mám také neviem ako to nazvať ako keby brnenie v spodnej pere a začne mi ju ťahať do boku, trvá to chvíľku a prestane. Ako keď máte také zašklby v oku len ja to mám v pere dolnej ..
Kašeľ mam hrozný ani spať nemôžem ale teplotu nemám. .volala som MUDr. Povedala vitamíny tak sa viem vitamínmi 😁
@wanduska327 presne toto som mala aj ja...s tou perou...ale skoro 41 horucka...bluznenie...atd...v nemocnici mi oznamili ze nemozem ist na rentgen lebo som tehotna a musela som im podpisat papier ze podstupujem lumbalku...mali podozrenie na krvacanie do mozgu ...a viem ze to usudili len z toho brnenia v perach 😀 kazdopadne ta urcite nestrasim, lebo nie si urcite moj pripad...ale asi to bude normalne...nic mi okrem pozitivneho pcr testu a tehotenstva nezistili...
@wanduska327 a presne proto nosim k lekarum respirator. Z ciste sobeckych duvodu - abych se nenakazila. Tento tyden jsem byla na kontrole, uz zdrava a mela jsem respirator - oproti kazdemu jinemu, kdo se na me dival, jako kdybych mela lepru. Ale kdyz zacal nekdo nahlas kaslat, vsichni si zakryvali oblicej 🙈🤦🏻♀️
@ali007 Nieee čosi nemala 😁
Zlatá bola 😂
@niqua Fajne, teraz sa bojím😂😂😂
@bluemoon24 Už začnem byť aj ja sebecka
@bluemoon24 nie sebeckosť,ale vlastná opatrnosť a ochrana vo vlastnom záujme, keďže arogantní ignoranti nevymreli
Kovid je oi aj neurotropny virus, tak, ako vie napadnut cuchovy nerv, vie napadnut aj ine nervy v tele - tento sa vola r. marginalis VII. hlavoveho nervu. Ked odoznie kovid, mal by odozniet aj tento priznak…ak by sa to nelepsilo, treba kortikoidy a B komplex
@wanduska327 a s čím ste tam boli vy?
Ľudia sú hlúpi a nepoučiteľni, strašne sebecki a arogantni. Ja kvitujem dnešným mladým ľuďom, a aj starším,ktori v tejto chrípkovej sezóne nosia respirátory. Ci už v autobuse, alebo tam, kde je viac ľudí. Len mnohým to ešte príde stále trapné, hlavne kvôli Sorosom vymyslenej chrípôčke.
Vidíš a predsa sa nájdu ľudia, ktorí sa vysmievajú aj tým, ktorí si dajú ten respirator k doktorovi, že sú ovce hlúpe…
@maciatkolulu Dcérku poslal doktor na rtg plúc
keď idem do nemocnice a chcem znížiť riziko svojho nakazenia tak si dám respirátor.
keďže je to už na dobrovoľnosti a nie zo zákona, treba myslieť ako chrániť seba.
@wanduska327 presne pre toto, keď idem či už do nemocnice alebo aj do ambulancie k lekárovi, nosim minimálne rúško. Covid som mala 2x a aj keď slabý, nie je to prijemne, keď viem že sa tomu môžem vyhnúť. Ľudia chorí chodia všade, bez hamby aj s chorými deťmi po obchodoch, obchodných centrách a dieťa sa ide zadusit a je nervózne… 🙈🙈🙈
@mondolina To je pravda...
Ja som si vedomá svojej chyby, to som len opísala situáciu.
Moja otázka sa skôr zameriavala na tu peru
@gabika0825 To je pravda ale ja už som si tak nejak zvykla že ľudia sú bezohľadný...hlavne tu na Slovensku.
@niqua Ty voleee ešte dobre že to malo dobrý koniec...
Ja keď som bola tehotná som tiež chytila covid ale to som už nevládala ...
Dom normálne nevedela o sebe hnačky , zvracanie ...tiež som bola 2 dní v nemocke dali má dokopy
@wanduska327
skús si dať magnézium, resp. zvýšiť jeho dávku.
@mondolina Mám doma magnosolv skúsim či pomôže
@wanduska327 ja som mala asi pred vyse mesiacom covid, sklbalo mi priebezne celou tvarou, vzdy niekde inde. Dokonca sanka aj zuby ma boleli. Len vitaminy, Becko, zinok, Decko dokola. Tie zasklby presli celkom rychlo, kasel az po skoro 2 mesiacoch. Skore uzdravenie zelam
@alabama0011 Ďakujem, verím že má to rýchlo prejde . ...je to neprijemne keď žena -matka- v domácnosti ochorie celá domácnosť zanedbaná
@ali007 a načo respirator ? Veď je to len chripôčka, podľa celého MK, virusik, respiratory sú smrť, len vtey sú dôležité, keď sa to dotyka kontretnej osoby. Týmto na teba neutočim, len moralizujem
@bluemoon24 presne, u lekára mám respirátor ja, kedže všetci sú "tolerantni"
@wanduska327 magnezium
Do nemocnic a ambulancii nosim zasadne rusko
Mala som tretí covid. A po druhom covide v marci to bude rok má pobolievaju akoby lica alebo cela tvar keď je zmena tlaku či fúka vietor alebo studený vietor. Myslela som si že sú to dutiny po covide ale rtg a ct nič neukazalo žiaden zápal ani crp. Čiže jednoznačne chytene tvarové nervy. Svrbeli má a vibrovali mi aj ďasna a aj zubárka povedala že ich nemám zapálene a že to sú asi tvarové nervy. Môžte skúsiť milgammu ale dlhodobo ak to nekontrainfikuje s vašim zdrav stavom alebo objednať si zo zahraničia keltikan ten je na periférne nervy tiež.
@wanduska327 ano aj ja...pri druhom covide som tiez skoncila na pozorovani kvoli tomu, ze mala v bruchu doslova skakala nonstop ... este doplnim ze oba covidy som dostala od tej istej osoby..1x nas stahoval kamos a bolo mu zle a nic nepovedal az na konci ...a mal.vovid uz v zaciatkoch...2x som ho stretla v obchode a ma tam objal a o dva dni mi pisal ze zase ma covid...a ja zase som sa od neho nakazila ..nevymyslis 🤣
@wanduska327 autorka prajem skore uzdravenie..urcite zvysit prijem tolko omielanych vitaminov na covid....a prelezat co najviac ak sa da...🥰
@wanduska327
No super, aká "milá" pani. Nemala ani respirátor?