Covid - zvýšené teploty

elkakk
19. dec 2021

Zdravím od štvrtku mame doma covid manžel a dcera Ok ja sa cítim celkom fajn len sa mi stále vracia teplota tak do 38. Koľko dni ste mali teplotu? Samozrejme zajtra zavolám dr. ale nedusi ma saturáciu mám dobrú.

mogaa
19. dec 2021

@elkakk teplota môže byť aj 10dní....je to veľmi individuálne, niekto má stav ako na hojdačke že jeden deň dobre , jeden zle a takto sa mu to strieda, u niekoho sa to postupne zhoršuje a niekto to zvláda ako bežnú virózu a za 3-4dni je ok.....liek na covid nie je, zbytočne budeš volať lekárke, liečia sa len príznaky ako kašel, v prípade teploty striedať lieky od teploty.....tebe prajem nech sa ti to zlepší a zbytku rodiny nech sa to nezhorší...covid je nevyspytateľný, u niekoho začne robiť šarapatu práve na 7-10deň, preto aj ľudia končia v nemocniciach až cca po 10-14dňoch od nakazenia, lebo vtedy sa to rapídne zhorší.....

levandula77
19. dec 2021

Mne pomohol liek ISOPRINOSINE, je to antivirotikum, aj detska lekarka to predpisala aj našim detom, mala som tiež teploty ale vyššie do 39,2 bez kašla. Začalo to asi po týždni po prvých príznakoch, ked som si myslela že to už mam za sebou.

elkakk
autor
19. dec 2021

@levandula77 isoprinosin mame nasadený od prvého dňa. Verím teda ze bude len lepšie