Covid - vysoké horúčky

25. sep 2024

Prosím čo na covid pri vysokých horuckach? Dávam od teploty, nezaberá. Je niečo, čo pomôže v tom, aby covid rýchlo prešiel? Ďakujem.

anna777115
25. sep 2024

Ja, som mala styridsiatky dva tyzdne. Vybrala som ATB, ziadne zlepšenie, nakoniec pomohli kortikoidy a na horucku jedine nalgesin forte, ziadne paraleny ani ibalginy , ani aspiriny nič.

zuzikak
25. sep 2024

zial nepotesim ta. Covid reaguje uplne rovnako ako chripka. Neuponahlas absolutne nic. Telo sa s tym potrebuje vysporiadat a potrebuje na to cas. Neexistuje ziadna zazracna tabletka, ktoru si das a covid mas na miesto 2 tyzdnov len 1. Co sa tyka teplot musis vyskusat na sebe pretoze kazdemu zabera nieco ine. Mozno potrebujes vyssie davky ale pozor aby sa ani davka neprehnala. Idealne kombinovat lieky s chladnymi obkladmi na hrudnik a hlavu.

veselalentilka
25. sep 2024

Octove ponožky. Citrón na zápästie.. Zemiaky kolieska na chodidla do ponoziek.. To dávam pri horúčkach.. A čipky na teplotu.. Namiesto tbl na teplotu..treba skúsit..Covid som mala pred par dnami druhýkrát.. . Deň teplota 37. 6 potom žiadna teplota už. žiadny kašeľ. a nádcha asi 4 dní.. Som prekvapena .. Ja som myslela ze teraz je uz slabsi covid.. Ako píšete tu v predchádzajúcich komentoch

dju000
25. sep 2024

Mne pomáhal jedine Novalgin 500mg na zrazenie covidovej teploty. Je to liek na predpis ale že účinkuje perfektne