Prosím čo na covid pri vysokých horuckach? Dávam od teploty, nezaberá. Je niečo, čo pomôže v tom, aby covid rýchlo prešiel? Ďakujem.
zial nepotesim ta. Covid reaguje uplne rovnako ako chripka. Neuponahlas absolutne nic. Telo sa s tym potrebuje vysporiadat a potrebuje na to cas. Neexistuje ziadna zazracna tabletka, ktoru si das a covid mas na miesto 2 tyzdnov len 1. Co sa tyka teplot musis vyskusat na sebe pretoze kazdemu zabera nieco ine. Mozno potrebujes vyssie davky ale pozor aby sa ani davka neprehnala. Idealne kombinovat lieky s chladnymi obkladmi na hrudnik a hlavu.
Octove ponožky. Citrón na zápästie.. Zemiaky kolieska na chodidla do ponoziek.. To dávam pri horúčkach.. A čipky na teplotu.. Namiesto tbl na teplotu..treba skúsit..Covid som mala pred par dnami druhýkrát.. . Deň teplota 37. 6 potom žiadna teplota už. žiadny kašeľ. a nádcha asi 4 dní.. Som prekvapena .. Ja som myslela ze teraz je uz slabsi covid.. Ako píšete tu v predchádzajúcich komentoch
Mne pomáhal jedine Novalgin 500mg na zrazenie covidovej teploty. Je to liek na predpis ale že účinkuje perfektne
Ja, som mala styridsiatky dva tyzdne. Vybrala som ATB, ziadne zlepšenie, nakoniec pomohli kortikoidy a na horucku jedine nalgesin forte, ziadne paraleny ani ibalginy , ani aspiriny nič.