Covid vakcína + borelióza

6. okt 2021

Zdravím, bola mi zistená borelióza dneska a zajtra by som mala ísť ma druhu dávku ( Moderna). Mala by som dátum radšej preložiť kým sa nevyliečim z boreliózy ?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
6. okt 2021

Ano prelozit. Davali to aj v TV...bolo kvoli tomu uz aj umrtie. Ale uz sa zariad ako chces, je to kazdeho dobrovolbe rozhodnutie😊

bbebe
6. okt 2021

samozrejme odlozit

bluebarablue
6. okt 2021

@miskamicha ahoj môžeš mi prosím ta napisat čo bolo v tej telke. Mám tiež boreliozu a neviem či sa dať ockovat. Už som sa síce preliecila ale boreliózy sa už človek nezbaví … vôbec sa neviem rozhodnúť a obvodná doktorka tiež nevedela naisto povedať … preto by má zaujimalo čo v tej telke hovorili, dakujem

orichea12345
6. okt 2021

S plnou úctou, nie je lepšie sa poradiť s nejakým lekárom? Niekto, kto tomu rozumie 🙂

miskaska
6. okt 2021

@bluebarablue moja mama ma chronicku boreliozu. A je ockovana.

zalka
6. okt 2021

No pri borelke som bola mesiac na antibiotikách, neviem či tak dlho môžeš preložiť. Sa informuj u lekára.
A borelka tá ostáva v tele, osobne mi ju diagnostikovali až po pár mesiacoch, ... lieky mi pomohli. A to som si ich ešte posunula a nezačala brať hned po diagnostikovaní. Ale zase je tomu už pár rokov.
A očkovaná som.

miskamicha
7. okt 2021

@bluebarablue no ze pri borelioze nie je vhodne ockovanie, bolo to tusim na markize ak dobre pamatam a vyjadrovala sa tam nejaka lekarka..je ine ak je to akutne stadium ale aj tak preliečenie je nutne🙂 skusit pogooglit, nemam na to teraz cas 😊

jaruski
7. okt 2021

moja mamina má tiež boreliozu a je očkovaná...