Covid v poslednej dobe

3. okt 2024

Ahojte ľudkovia, mali ste teraz niekto v poslednej dobe covid? Kedy vám to prešlo? Ja som už 4 dní kao sople, kasel ledva chodím doktorka mi dala sumamed nič nezaberá mam pocit ze končím 🤭 každým dňom horšie, zlepšenie žiadne..ten kasel ma už ubíja..kedy to prejde. 🤔

roomaa
3. okt 2024

Ale tak štyri dni sú ozaj krátka doba, mňa to držalo skoro 2 týždne, som aj na PN-ke bola, no u mňa katastrofa. Ani tie teploty nechceli prestať, sopeľ mám doteraz. 😀 Fakt horšie ako keď ten covid začínal, predtým som sa z toho dostala oveľa rýchlejšie.

magic08
3. okt 2024

ja som mala, minuly tyzden, okrem nadchy, chytenych hlasiviek a kasla mi nebolo nic . Vypratala som cely dom , kedze som nemohla do prace.
Kazdeho inak chyti, mne bolo zle asi len 2 dni, inak v pohode

janinah
3. okt 2024

Opýtaj sa odborníka kotlara...sorry,nedalo mi...
Liečiť podľa príznakov a vydržať. Niekomu to trvá dva dni so soplikom,niekomu aj 3 týždne.

aalt
3. okt 2024

Mal som pred mesiacom. Brutalna unava cca tyzden. Zahlieneny som este teraz. Teplotu som nemal ani poriadne nadchu. Herpes na nose a hlavne kasel. Na zaciatku zimnica. Tu mavam len pri covide.

pukina
3. okt 2024

mala som 2 tyzdne dozadu. davala som si konske davky vitaminu c,d, magnezko a o 5 dni som bola fit. a to som mala aj horucky, kasel, nadchu.

wonder13
3. okt 2024

Ja mám teraz 1x covid. Od piatku. Bolesť hlavy, bolesť hrdla, priedušiek, bez teploty ale zimnica, strašná únava, pocit na odpadnutie, na zvracanie, strata chuti a čuchu

curiosity27
6. okt 2024

Ahoj! U mna nadcha akoby zapal dutin, silne potenie, zavraty, silna bolest hlavy, pocit na zvracanie....Mala som vsetko spominane, zavraty, bolest hlavy, potenie ostali, taktiez pocit na zvracanie.... citim sa hrozne...Pracujem s detmi, neustale v tych virusoch, nie a nie sa dat dokopy. Mal to niekto podobne?Za ako dlho to vymizlo? Dakujem.