Covid testy

polariso
23. júl 2022

Máte skúsenosť....ze krvny test mi vyšiel slabo pozitivny....a antigeny vychádzajú negatívne...stery zhrdla, aj nosa. Na krvnom mam všetky 3 čiarky...prostredna je negatívny silná.. ale to som 3xockovana, plus február prekonaná.

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
polariso
autor
23. júl 2022

@majamat nooo mal by zachytiť aj prebiehajucu infekciu....ale nie som si istá...preto sa pýtam.

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
polariso
autor
23. júl 2022

@majamat qno ten co som si robila bol z prsta

danielahamar
23. júl 2022

@polariso v návode to predsa máš, čo znamenajú 3ciarky

jarmillka
23. júl 2022

@polariso ja som sa od zaciatku “pandemie” nezapojila ani do jedneho prispevku o tomto… ale toto neee 🙈🙈🙈🙈zachvilu si budete robit lumbalky? 😂 3x ockovana, prekonana… ved ked sa necitis ok, tak ostan doma a vylez to… dr ti urcite rada predpise nejake antivirotika… ci nic ti nie je, len potrebujes vediet ci si bezpriznakova? 😂co sa to s vami ludia deje…

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
polariso
autor
23. júl 2022

@jarmillka otázka znela ci je možné aby krvny test ukázal slabú pozitivitu, pričom. antigenovy je negatívny. To je cele. Ale ďakujem za cenné rady.

polariso
autor
23. júl 2022

@danielahamar áno....viem čo čiarky znamenajú...pýtala som sa na ine

jarmillka
23. júl 2022

@polariso urcite nie! odporucam krvne testy este raz, nasledne PCR -najlepsie v dvoch rozdielnych Mom-kach aby to islo na istotu a vymenit vyrobcu antigenov… 🙈🙈🙈🙈

polariso
autor
23. júl 2022

@jarmillka ako vy ste od začiatku nereagovali na otázky ohľadom kovidu...tak ja od začiatku na hlúpe odpovede ...pozrite sa keď neviete odpovedať tak si ostatné vaše názory a rady nechajte pre seba, myslím ze tým urobíte radosť viacerým. Dakujem

maciatkolulu
23. júl 2022

@polariso myslím, že je každému jasné, že rýchlo testy môžu byť a často sú nepresne, či z krvy, slín, nosa, hrdla. Neviem, prečo potrebuješ vedieť ci je to korona, podľa mňa by si si mala dat zistiť, či to nie je moraxel, streptokok a tak, tie vedia na sekať paseku jedna radosť a sú infekčné a človeka so slabou imunitou od stavia parádne, o starých a onkologický chorých ani nepíšem, tak je to ganz egal, či je to korona, či čo, keď si chorá sed na rit a nie, že waaaw, nie je to korona, tak Neva, vyrážame na dovcu,kuoalisko,do pandorfu,ale fakt pozerám, že už sa aj do prsta ľudia oichaju....

danielahamar
23. júl 2022

@polariso za mňa môže vyjsť ag negatívny, keďže infekčná asi už neni si a krv vyšla, že prekonaný, ale stále stopy. Ale keďže ta posledná je ozaj slabunka, brala by som to len ako prekonaný, ale nikto nevie povedať, aký časový rozsah to berie, čo mesiac po, 2,3,6m

danielahamar
23. júl 2022

@maciatkolulu tie testy sa robia normálne ako každé iné. Ja som ich roba na Vianoce, lebo mi nešlo do hlavy, že naozaj nikto nič a vyšlo, že 1 z nás prekonal, ale pritom ag testy negatívne, keďže do školy sa testovali. Ale rozsah záberu casu nikto netusi😁

maciatkolulu
23. júl 2022

@danielahamar tie testy sme robili vyše roka, deti v škole do júna 3x do týždňa, z toho 2x slinne pcr a kopa bola pozitívnych a negatívne oficiálne pcr. Takže je pri rýchlo testoch vysoká pravdepodobnosť falošnej pozitivity. Autorka nepíše nič o príznakoch atď.

danielahamar
23. júl 2022

@maciatkolulu tie testy, čo dala autorka sa v škole isto nerobili, či? Proste chce vedieť, ak ma 3 čiarky co ďalej, za mňa je to prekonané v blízkej minulost, nie vo febr.

maciatkolulu
23. júl 2022

@danielahamar podľa mňa sa pýta na pozitivitu, nech by to ale malo ukázať čokoľvek, tieto samo, rýchlo testy sú nepresne. O tom píšem, či prekonanie, či pos, neg....

polariso
autor
23. júl 2022

@danielahamar uvediem to na pravú mieru. Ja som mala kovid prekonany na konci januára. Odvtedy som sa netestovala. Tento týždeň som bola v kontakte s pozitívnou kolegyňou...v utorok...v piatok už bola pozitivna aj druha. Mame ísť zo synom do Lubochne, preto som si urobila testy...viem ze existujú aj iné choroby...nie len kovid. Antigenove boli negatívne, tento krvny jediný co mi ostal zo zimy vyšiel takto ...len som sa pýtala na názor...lebo som sa stymto ešte nestretla. Nechcela som nikoho tým poburit, hádať sa.
@maciatkolulu

polariso
autor
23. júl 2022

@maciatkolulu ja ked som chorá som doma a neohrozuje druhých.

danielahamar
23. júl 2022

@polariso poviem ti takto, môj synator bol pozitívny v pondelok a nikto iný /je nás doma 5/ to od neho nechytil, takže musis len čakat. A ak by práve prebiehalo, ako cerstve, nebola by tam ta tretia si myslím. Tak som to z návodu pochopila ja.

polariso
autor
23. júl 2022

@danielahamar nooo skúsim ešte zajtra jeden antigen a keď bude negatívny pôjdeme do tej Lubochne. Možno ma obchadza len nádcha...uvidíme...