Ahojte, v piatok ma bolelo hrdlo, v sobotu sa mi spustila nadcha a mám chytené dutiny doteraz robila som si covid test v nedeľu ráno negat a včera večer od iného vyrobcu s dlhou tyčknkou tiež úplne negat. No dnes som našla ten test zo včera a pri T je veľmi nejasná sivá čiarka pod bleskom lepšie ale slabunká. Je to iba kanalik že? Preto ho treba odčítať po 15min max tak 30min. Alebo môžem mať predsa len covid ked som ho mala v lete?
@viestta čiže ignorovať kanalik po 24hod áno,
Po 24hod urcite ignorovat. No covid mozes mat aj tak, vela ludi je + az po niekolkych dnoch, hlavne ak su bez teploty.
Čítala si navod? Vyhodnotiť do časového limitu. Mala si ho vyhodiť a nestudovat
Mna test zachytil az na 3den od priznakov 🤷♀️ Vsetci doma uz mali pozit a js furt nic 😂 ale nakoniec sa aj mne objavili dve ciarky
@anonymous87 no ja som včera mala 4.deň a uplne snehobiely aj po cca 5hod len teraz som ho našla po 24hod a zeazu sivý kanalik
Ved jasne ze su aj ine choroby. Nemusi to byt kovid. Po 24h by som to uz do uvahy nebrala. Ale teda pre svoj pokoj by som si este jeden zajtra spravila 🤷♀️ Ale to som ja 🙂
@anonymous87 dobre zrobím, ďakujem za skusenosť 😊
Skore uzdravenie. Nech sa ta pliaga vola akokolvek 😃
Ja na 6 deň pozitívny test .
No dnes som si robila test znovu ráno a negatívna 😇
No baby, aj ten druhý test po 24hod slabá sivá čiara viditeľná pod dobrým svetlom.. tak nechápem.. príznaky už skoro nemám len mierne kašlem.. asi to bude len kanálik nie? Nikto sa nenakazil a podľa mna by zosilnela počas toho týždňa a nie že vždy v limite negat a po dni slabunká sivá..
Keď bol negatívny v časovom limite, tak bol negatívny na furt