Ahojte, máte niekto skúsenosti s jednoduchými testami na covid, ktoré sa daju zvládnuť urobiť aj doma? Viem, že sa nikde neuznávajú, myslím len ako prevencia pri návšteve starých rodičov a pod., kedže obaja sa pri práci stretávame s množstvom ľudí a rovnako aj deti ... a starší majú niekedy obavy, aj napriek očkovaniu :/ ... ďakujem za tipy
@jitkakuruc84 Ja mám skúsenosť, kúpila som si v lekárni, asi pred mesiacom. Spravila som si ho sama, nie je to nič komplikované.
@h2 myslíš zo slín, alebo tie výterové z nosa? u nás som našla len tie z nosa a lekárnik ich veľmi neodporúčal na doma, bez skúseností
@jitkakuruc84 Ja som mala z nosa. Nebol s tým žiadny problém, robila som si výter z oboch dierok len cca 2 cm, to sa dá v pohode prežiť. Bol tam podrobný návod, niet na tom čo pokaziť.
aha, tak u nás len tie z nosohltana, čo je hlboko 🙂 ale našla som tieto online https://www.covid2019.sk/antigenovy-rychlotest-... tak ešte počkám či má niekto skúsenosť aj s podobnými testami a či je to spoľahlivé
@jitkakuruc84 Ja som mala konkrétne tento:
Robíme si doma zo slín keď chcem dať deti k rodicom bez obáv, ale nechavam ich pár dní doma. Aby som mala istotu. Neviem či by som tomu verila.
ja som kupila na pilulka.sk antigenove zo slin.
@monro zo slin nemaju teraz nic skladom, objednala som tie dr protect svedsky test z linku vyssie, tak uvidime :D
V lekarni ho bezne kupis ci je spolahlivy neviem.