Covid pred dovolenkou

2. aug 2024

Ahojte, stala sa nám taka vec, priateľ dnes dostal covid a buduci týždeň vo štvrtok mame ísť na dovolenku (autom) do talianska. Ubytovanie mame zajednane za vyše 1000€ a už sa to nedá stornovať. Je prosím nejaká možnosť ako neprísť o tie peniaze ?:(

bolarazjedna
2. aug 2024

Dnes je piatok, do ďalšieho štvrtka he veľká pravdepodobnosť, že vyzdravie. Hlavne kľudový režim, vitamíny, liečba príznakov.

lonely66
2. aug 2024

ako vieš, bol sa testovať?

pe_mi
2. aug 2024

Ešte máte týždeň pred sebou.on sa možno z toho dostane a možno to chytis potom ty..čo narobíte.ak by ste boli na skapatie ,tak asi dovolenka nemá význam a budete musieť peniaze nechať prepadnúť.ked budete dobre,choďte

autor
2. aug 2024

@lonely66 áno

autor
2. aug 2024

@bolarazjedna bojim sa najviac toho že teraz to chytím ja. On sa pravdepodovne vylieči so vtedy

ankare
2. aug 2024

Verím,že dovtedy budete všetci okej! Skoré uzdravenie!

thirstymonk
2. aug 2024

Covid? To ešte existuje, či čo? Absolutne nerieš, nikomu nepovedz a iď. A maš pokoj. 🙂

di1234
2. aug 2024

@thirstymonk vieš tu nejde vobec o to, že to musí niekomu hovoriť, ale o to, že reálne tu covid stále je, rovnako ako iné vírusové ochorenia (prekvapko) a reálne spôsobuje to, že sa človek necíti dobre, má teploty, bolí ho hrdlo a pod. Myslím, že uznáš, že v takom prípade dovolenka nie je úplná hitparáda a človek si ju neužije plnými dúškami.

lonely66
2. aug 2024

@thirstymonk áno, covid existuje...

martul
2. aug 2024

Kľud, syn mi v stredu písal, že je pozitívny aj jeho priateľka, dnes, vlastne pred chvíľou sa testovali a sú negatívny.

tenerifka
2. aug 2024

Neries a netestuj.... Uzite si dovolenku

danyelia
2. aug 2024

...a je aj reálne chorý?

bolarazjedna
2. aug 2024

Kamarátka mi minule písala, že syn je chorý, že mala posledný covid test doma, tak spravila, a mal pozitívny. O deň neskôr už aj ona bola chorá. O 2 dní neskôr už písala, že sa majú dobre.

Ja síce neviem, či máme aktuálne covid, ale vírusové ochorenie určite. V pondelok mal 2rocny syn 39 teploty, v utorok už len večer zvýšená teplota a v stredu bol zdravý ako buk. My dvaja s mladším sme začali mať príznaky v stredu večer, dnes je nám už podstatne lepšie a verím, že zajtra už budeme normálne fungovať.

maranco
2. aug 2024

Môžeš skúsiť dať inzerát a pobyt predať za zníženú cenu.

autor
2. aug 2024

@danyelia praveze ano, preto sa testoval :(

danyelia
2. aug 2024

Dovtedy sa určite vyzdravie, ja by som nič nerušila a užila si dovolenku...

baumka
3. aug 2024

@thirstymonk áno, covid je ešte tu, ty budeš asi jeden z tých múdrych...., našich blízkych známych z Nemecka syn bol s kamošom v Taliansku a dostali covid. Syn ok, ale ten druhý chlapec musel vyhľadať pomoc v nemocnici.

thirstymonk
3. aug 2024

@baumka Z jakych mudrych? Ja som normalne začipovany.