Ahojte, stala sa nám taka vec, priateľ dnes dostal covid a buduci týždeň vo štvrtok mame ísť na dovolenku (autom) do talianska. Ubytovanie mame zajednane za vyše 1000€ a už sa to nedá stornovať. Je prosím nejaká možnosť ako neprísť o tie peniaze ?:(
ako vieš, bol sa testovať?
Ešte máte týždeň pred sebou.on sa možno z toho dostane a možno to chytis potom ty..čo narobíte.ak by ste boli na skapatie ,tak asi dovolenka nemá význam a budete musieť peniaze nechať prepadnúť.ked budete dobre,choďte
@lonely66 áno
@bolarazjedna bojim sa najviac toho že teraz to chytím ja. On sa pravdepodovne vylieči so vtedy
Verím,že dovtedy budete všetci okej! Skoré uzdravenie!
Covid? To ešte existuje, či čo? Absolutne nerieš, nikomu nepovedz a iď. A maš pokoj. 🙂
@thirstymonk vieš tu nejde vobec o to, že to musí niekomu hovoriť, ale o to, že reálne tu covid stále je, rovnako ako iné vírusové ochorenia (prekvapko) a reálne spôsobuje to, že sa človek necíti dobre, má teploty, bolí ho hrdlo a pod. Myslím, že uznáš, že v takom prípade dovolenka nie je úplná hitparáda a človek si ju neužije plnými dúškami.
@thirstymonk áno, covid existuje...
Kľud, syn mi v stredu písal, že je pozitívny aj jeho priateľka, dnes, vlastne pred chvíľou sa testovali a sú negatívny.
Neries a netestuj.... Uzite si dovolenku
...a je aj reálne chorý?
Kamarátka mi minule písala, že syn je chorý, že mala posledný covid test doma, tak spravila, a mal pozitívny. O deň neskôr už aj ona bola chorá. O 2 dní neskôr už písala, že sa majú dobre.
Ja síce neviem, či máme aktuálne covid, ale vírusové ochorenie určite. V pondelok mal 2rocny syn 39 teploty, v utorok už len večer zvýšená teplota a v stredu bol zdravý ako buk. My dvaja s mladším sme začali mať príznaky v stredu večer, dnes je nám už podstatne lepšie a verím, že zajtra už budeme normálne fungovať.
Môžeš skúsiť dať inzerát a pobyt predať za zníženú cenu.
@danyelia praveze ano, preto sa testoval :(
Dovtedy sa určite vyzdravie, ja by som nič nerušila a užila si dovolenku...
@thirstymonk áno, covid je ešte tu, ty budeš asi jeden z tých múdrych...., našich blízkych známych z Nemecka syn bol s kamošom v Taliansku a dostali covid. Syn ok, ale ten druhý chlapec musel vyhľadať pomoc v nemocnici.
@baumka Z jakych mudrych? Ja som normalne začipovany.
Dnes je piatok, do ďalšieho štvrtka he veľká pravdepodobnosť, že vyzdravie. Hlavne kľudový režim, vitamíny, liečba príznakov.