Covid pozitívny 77 ročný pacient

13. feb 2022

Ahojte. Potrebujem poradiť. Covid pacient 77r, bol pozitívny, (pretože bol v kontakte s pozitívnymi doma) vyšiel mu PCR, nemal nič, ani kašeľ ani sopeľ, ani žiadne bolesti. O týždeň na to horúčky, ktoré trvajú dodnes, okrem bolesti hlavy nemá nič iné, dobre sa mu dýcha, čo by ste mi poradili? Dr povedal ze ma počkať ešte do pondelka, ale nemám z toho dobrý pocit.. Ďakujem za radu

evkamotka
13. feb 2022

Oxymeter ukazuje aku hodnotu?

autor
13. feb 2022

@evkamotka 90 91 92 93 94

janinah
13. feb 2022

Vitamíny.isoprinosine.na bolesti hlavy Paralen grip alebo čo mu zaberá...horúčku nad 38.5 znižovať...vela tekutín .a vydržať

zuzkaa1991
13. feb 2022

Ak bude mat dva dni okoko. 90 saturaciu volat zachranku......to.moze.mat zápaly pľúc ak ma týždeň teploty volala by som aj tak záchranku zoberu do nemocnice a infúzie antibiotika bral?

simsalabim
13. feb 2022

Pri takej saturacii a horuckah by som s nim urcite sla do nemocnice na covidovu ambulanciu.

mogaa
13. feb 2022

Kolegyňa má cca 55rokov, horúčky mala cez 3 týždne.....brala 4ATB, horúčky stále...ak sa mu dobre dýcha, počkaj do zajtra a ráno volaj lekárovi....ak by sa mu ale začalo horšie dýchať, volať sanitku a povedať im že ide o covidového pacienta.....

autor
13. feb 2022

Tak nakoniec sa volala záchranka dali mu infuzku a trosku je lepsie aj sa najedol lebo odmieta piť jest ale musí

mirka438
13. feb 2022

Moj svokor ma 70, je momentalne v nemocnici. Mali teploty vyse tyzdna aj so svokrou a oxymeter mu ukazoval 87.. zavolal si sanitku a ti mu povedali, ze to ma saturaciu ako mladik. Robili mu inak plastiku bypasu den pred stedrym dnom 🙄 zle mu bolo stale, oni mu len nieco pichli, povedali, ze ked bude saturacia pod 80 ma volat a odisli. Volal asi o 2 dni, ze sa mu uz zle dycha tak prisli a vzali ho do nemocnice.. je tam uz asi 4 dni a stale rovnako. Na kysliku ...

anna777115
13. feb 2022

Keby mal saturaciu pod 80 tak je už na druhom svete.Asi si si pomýlila 9 s osmičkou...

evkamotka
13. feb 2022

Trvala by som obratom na rtg pluc. Mamina mala tyzden horucky, saturaciu podobnu ...na pohotovosti dobre ze sa nemuseli pohadat, aby ju vysetrili...samozrejme sa ukazal zapal pluc a rovno si ju tam nechali. Kebyze vyckava doma, nechcem vediet ako to mohlo skončiť