zdravim. robil som si test, s tym ze mam teploty, uz mi to ide do horucok, je mi zle, vsetko ma boli. volal som lekarke, ta mi povedala ze mam prist k nej az v utorok, kedze v pondelok je sviatok. chcel by som sa spytat, neviete co mam v takejto situacii robit?
pcr testy nefunguju, uz nie je otvoreny stanok na testovanie, antigenove tiez nie. kedze potrebujem oficialny doklad ze som pozitivny nestaci domaci test.
mam pravo ist aspon do nemocnice niekde na pohotovost alebo co? aby mi aspon nieco dali alebo ako? som z toho zufaly
O tom ,ze si pozit nepotrebujes doklad ,ak potrebujrs pn mohla to vyriesit tvoja dr.alebo navstiv urgent ,kde na triedadiacke povies ,ze si Ag pozit .Ries kliniku ,vela pi a oddychuj.
dakujem vam za radu. idem skusit. vdaka este raz
Ja ked mozem poradit. Pri covide: dolezite volnopredajne lieky: Vit.C 1000mg, Vit.D,Echinacea toto je velmi dolezite uzivat,Zinok,Anopyrin(na riedenie krvi, mozes aj nemusis vyuzit), magnezium na bolest tela a svalov.
K comu potrebujes oficialny doklad? Doktor ti aj tak da lieky len podla priznakov. Na horucky si daj paralen a dopuj sa vitaminmi. 3-4 dni ti zle pravdepodobne bude.
Urcite cerveny kriz ma stánok na testovanie...alebo funguju v okoli aj mobilne testovanie,..U nas uz je za zapadakovv Tornali a predsa testuju..Na mobilnom testovani maju vypisane za 15 euro, mne pravili aj s dvoma detmi za 10euro, len musiš tam zavolať..
Ked to obvodny lekar vypiše recept na pcr cez e zdravie o 2dni dostanes termin aj na pcr..Ja som tak spravila a 15augusta sme dostali termin na pcr ak s detmi.
Dnes som volala na corona gov.sk uz vcera nam vystavili dokumenty na stiahnutie ze sme prekonaní
Nechapem, v com ti neveri? Sak aj tak ti predpise rovnake lieky podla priznakov, pripadne len napise, co si mas kupit. A PN ti normalne vie vypisat elektronicky a aj spatne. Praveze vacsina lekarov nechce, aby im tam chodili pozitivni ludia, ak teda nebudes potrebovat atb, pripadne nieco specialne. Ak budes v utorok vylieceny, tak super 🙂
Ale veď to k nicomu nepotrebujes ,pcr test stojí 34 eur ,niekde viac bez lek.indikacie a je ti zbytocny ,covid pas je úplne pasé.
Neni iste, pcr test niekedy vyjde aj po 2tyzdnoch pozit.mojej dcere antigen test vyšlo 2,5t pozit i ked priznaky nemala
Nesmieš ísť do nemocnice, ani na pohotovosť ak si pozitívny. Je ti niečo? Si na tom nejako zle? Ak nie ber vitamíny a basta. Je to vírus, treba to vylezat
ja som bola pozit v piatok minuly tyzden, v sobotu som volala na pohotovost, dr mi napisal lieky, vybavene po telefone, ja ked sa najskor tvaril, ze sa to neda :(
v kazdom pripade radim, zavolaj na pohotovost, cim skor, kedze aj lekarne su otvorene len do cca 20,00 hod