Covid pozitívna po pôrode

milka1988
2. mar 2022

Prosím niekto skúsenosti ?
V nedeľu som mala nastup do nemocnice, ale ešte v piatok mi bol robený pcr test - negatívny
v pondelok bola robená sekcia, od utorka mám sople a hlieny co mi tečú až do žalúdka z ktorých vraciam. Nekycham len z rych hlienov kašlem akurát. Dnes mi vyšiel pcr pozitívny a budú ma posielať domov. Ide teraz o malého ako s novorodencom ako ho chrániť doteraz sme ani raz s manželom neboli chorý od kedy začal covid a teraz keď idem do nemocnice som chorá a pozitívna :(
Dávajú mi od dnes do žili atb na moju žiadosť aj to kvôli tomu že som trvala na Liekoch alebo reverz že sa cítim chorá a potrebujem sa liečiť doma. To bolo skôr ako mi robili pcr. Az teraz prišli výsledky :(
A dieťa ešte ze tiež otestujú. To ako keď bude pozitívny tak idem bez neho preč či ako?

alzbeta311
2. mar 2022

@milka1988 ahoj pokial viem, tak po 72h posielaju domov ak je všetko v poriadku, domov ides na vlaatnu ziadost? Nemozes pockat kym z novorodeneckeho pustia aj jeho? Ci ho chces nechat sameho v nemocnici dobrovolne?? .. ja som bola pozitivna pri porode, ked mi dceru dali mi kazali mat respirator pri kojeni, prebalovani a postielku mat 2m od postele. Jasne ze ked pri mne nikto nebol som ju nekojila v respiratore, neprebalovala. Bola v mojom tele 9m, bola som pozitívna na konci tehu a kvoli pozitivite vela mamiciek neprestalo kojit, lebo pre to dieta je to podla mna imunita. Nejake protilatky si tvori to telo si myslím.
Nerozuemiem preco by si mala ist domov bez neho.

milka1988
autor
2. mar 2022

@alzbeta311 tak ja som sekciu mala v pondelok. A dnes robili mamičkám znovu pcr a mne vyšiel pozitívne. Sestrička povedala ze pravdepodobne ideme zajtra domov ale ze ešte otestujú malého

milka1988
autor
2. mar 2022

@alzbeta311 a pozmam par prípadov kde poslali mamičku preč bez dieťaťa :( nemohli ísť s ním domov

alzbeta311
2. mar 2022

@milka1988 ked povedali ze pravdepodobne idete zajtra domov. Tak asi mysleli vas obidvoch. Ja by som teda bez dcery neodisla. Za kovid izby maju priplatky, mna domov pustit nechxeli, kym im nepride vysledok dcerinho testu pcr, musela som podpisat reverz ze ideme domov na vlastnu zodpovednost lebo si ma tam chceli nechat co najdlhšie.
Vsetko bude dobre nebojte sa. Tento omikron je najhorsi peve 2 dni, potom uz ani nebjdete vediet, ze vam cosi bolo

ukulela
2. mar 2022

@milka1988 dieta ti musia dat. Si zakonny zastupca. To si musi matka asertivne vyhadat.

lienka.7
2. mar 2022

@milka1988 kedze si mala sekciu v pondelok, ak je všetko s tebou ok, tak by ta tusim mali pustat domov po 4 dňoch. Cize ano, zajtra. Male musi byt v nemocnici 72 hod cize ma ist domov s tebou, ak je všetko ok. Bez maleho by som rozhodne neodišla, neexistuje.
Ako pise @ukulela si jeho zákonný zástupca.

milka1988
autor
2. mar 2022

@ukulela bez neho necjcem odísť zatiaľ je u neho všetko v poriadku

janinah
4. mar 2022

Ešte sa nič nerozhodlo a už konšpirácie ako ju chcú domov poslať bez dieťatka....
Bože.zenyyyy...